Ce a putut scrie o bucureșteancă pe salata boeuf de Revelion. A observat greșeala chiar în noaptea dintre ani

Masa de Revelion este, poate, una dintre cele mai încărcate mese festive de pe tot parcusul anului. De la preparatele culinare selecte găsite în restaurante, până la cele făcute cu iscusință de gospodine, fiecare dintre noi ne dorim să avem masa plină de bunătăți. Pentru ca mulți dintre noi vrem să ieșim în evidență cu preparatele proprii care mai de care, o bucureșteancă a stârnit controverse, în momentul în care a ales să-și expună salata Boeuf. Ce gafă a făcut femeia.

Revelion. Mese îmbelșugate, oamenii dragi aproape, petreceri fabuloase, ținute sofisticate, distracție, și noi speranțe pentru anul ce vine. Cam așa se rezumă în câteva cuvinte, noaptea ce marchează trecerea dintre ani. Gospodinele se pregătesc de zor pentru masa de Revelion. Printre atâtea pregătiri, se mai întâmplă să ne scape câteva detalii și să facem anumite gafe. Este și cazul unei femei din București care nu și-a dat seama, la început, ce a putut să scrie pe salata Boeuf, însă, când a văzut ce gafă a făcut, a rămas uimită și ea de greșeala pe care a putut să o facă.

Ce a putut să scrie bucureșteancă pe salata boeuf
Vrând, nevrând, bucureșteanca a făcut o mare gafă. După ce a terminat de pus salata în farfurie, femeia a ales să facă un ornament special, pentru a marca începutul noului an.

Doar că femeia nu și-a dat seama, și, grăbită, se pare, a scris: „La mulți ani, 2024!”

Imediat după ce a văzut ce greșeală a făcut, a modificat mesajul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata