Ce avere are Mugur Mihăescu. Câți bani a făcut cu “Vacanța Mare”

Mugur Mihăescu are o avere de luat în seama. Actorul care a făcut parte din renumita trupă de umor “Vacanța Mare” cu care a cunoscut succesul. Invitat în cadrul emisiunii moderate de Denise Rifai la Kanal D, vedeta a vorbit deschis despre veniturile pe care le are.

Deși s-a retras de mult din lumea artistică din România, Mugur Mihăescu se numără printre cei mai iubiți actori de la noi din țară.

Ce avere are Mugur Mihăescu
Întrebat în emisiune despre averea pe care o are, dar și despre câți bani a făcut cu Vacanța Mare, actorul nu a oferit o sumă exactă, însă a recunoscut că a cheltuit mulți bani în acele vremuri. Acesta a mai explicat că și-a îndeplinit toate visurile în materie de mașini și alte lucruri materiale.

„Destule, multe, nu mai știu. Dacă nu ne-am făcut un scop din bani, au venit. Cum îi număram, îi și cheltuiam.

Pentru ce faci bani, ca să îi iei cu tine în mormânt? Ce faci? Îți construiești o casă să-ți placă, ne-am făcut visele alea cum erau pe la 35 de ani, cu mașini, cum vezi pe fiecare că are. Urmați-vă, frate, visul. Trăiți-vă viața, că rămâneți cu amintirile. Banii? Pune-i în circulație, să se ducă. Clar că la un moment dat trebuie să te gândești la zile negre, să mai pui ceva deoparte, dar am câștigat cât am dăruit pentru că reclamele vândute pe perioada „Vacanța Mare” au generat zeci de milioane de euro.

N-aveam de ce să nu facem bani. E adevărat că e o rușine să fii sărac într-o țară bogată. De ce să fii sărac? Poate dacă nu vrei și nu muncești. Dacă poți pe urmă să întorci în societate ce ai produs, să te implici, foarte bine.

Dacă nu poți, stabilește-te în altă parte. Eu am ales să rămân aici, cu bune și cu rele, așa cum am putut. Aici m-am născut și nu pot să plec să trăiesc în altă țară. M-a bătut gândul de o mie de ori, dar n-am putut să fac pasul ăsta”, a spus actorul.

Mugur Mihăescu a rămas repetent de 3 ori
Cu toate că nimeni nu se așteptă la așa ceva, Mugur Mihăescu a rămas repetent de trei ori terminând facultatea după opt ani.

„Primii bani au venit când l-am buzunărit pe bunicul. Apoi de la sorcovă. Bunicul lăsa intenţionat 2-3 lei prin buzunare. Am vrut să mă fac inginer, că mi-a plăcut matematica, doar că la facultate mă puneau să învăţ organele maşinii.

Eu eram la calculatoare şi voiam altceva. Am făcut opt ani de facultate, că am fost repetent. La anul 4 m-a prins nevastă-mea din urmă. În anul 4 am avut materii la care îmi era greaţă să merg, m-au lăsat iar repetent. Apoi am intrat în anul 5”, a spus Mugur Mihăescu.

Cu toate că Mugur Mihăescu nu a dat detalii exacte despre averea pe care o are, actorul duce o viață liniștită și fară griji financiare. Vedeta are o cafenea în Centrul Vechi din Capitală cu care a avut însă probleme în trecut.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata