CE CUMPENE SENTIMENTALE POT AVEA ZODIILE…

Cu dragostea nu e niciodată de glumit, pentru că ea te poate ridica și de poate coborî în egală măsură. acesta este motivul pentru care ar trebui să știți care sunt cumpenele sentimentele prin care trece fiecare nativ.

BERBECUL VA AVEA MARI PROBLEME ÎN DRAGOSTE

Extrem de independent, Berbecul este unul dintre nativii care va avea de-a lungul vieții mari probleme în amor. Sfatul astrologului ar fi să înceteze cu posesivitatea, altfel ar putea rămâne singur. Când un Taur se îndrăgostește cu adevărat, nu-I va mai da niciodată drumul persoanei iubite. Ceea ce nu e rău deloc, însă Taurul trebuie să aibă grijă că neîncrederea în jumătatea sa îi poate aduce mari probleme.

Și Gemenii vor suferi mult din iubire și asta nu pentru că nu au noroc în dragoste, ci pentru că mereu își pun sufletul pe tavă în fața unei persoane total nepotrivite. Iar dacă îi mai apucă și flirtrul, atunci ai toate șansele să se despartă mereu. Decepții în dragoste vor avea și Racii pentru că, fiindu-le de teamă să nu sufere, vor spune și vor face doar prostii.

Leii care vor mereu să fie în centrul atenției se cred mereu buricul pământului și dacă nu primesc mereu recompense, se vor îndrepta către o nouă cucerire. Doar că s-ar putea să își dea seama de ce au lăsat, atunci când va fi prea târziu.

FECIOARELE SUNT CELE MAI RAȚIONALE

Dintre toate zodiile, Fecioarele par să fie cele mai raționale și niște parteneri excelenți. Și asta pentru că nu se lasă ușor cucerite, iar atunci când o fac, e pentru totdeauna.

Cel puțin trei cumpene sentimentale vor avea de-a lungul vieții și Balanțele, care într-o relație sunt mereu frustrați, chiar și fără motiv. Pentru că le e frică să iubească Scorpionii se vor îndrăgosti extrem de greu, iar Săgetătorii nu fac compromisuri în relații și nu vor privi despărțirile ca pe o drama, ci ca pe o eliberare.

Capricornii sunt acele persoane care nu își vor pierde niciodată timpul cu oricine. Dar când se îndrăgostesc, dau totul în acea relație. Foarte reci, Vărsătorii se vor apropia extrem de greu de o persoană, iar Peștii lasă cam mult de la ei, de aceea vor avea mult de suferit, însă mereu vor ieși cu fruntea sus.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata