Ce fac barbatii cand sunt cu adevarat indragostiti de femeia lor

11 lucruri pe care bărbații le fac atunci când sunt cu adevărat îndrăgostiți

Majoritatea oamenilor nu sunt “pricepuți” în exprimarea emoțiilor prin cuvinte. În schimb, ei arată modul în care se simt cu acte și fapte aleatorii. Majoritatea bărbaților au fost considerați puternici pentru a-i putea apăra pe cei dragi.

Acesta este motivul pentru care le este greu să arate vulnerabilitate, însă acest lucru nu este imposibil, mai ales dacă au găsit deja femeia pe care o iubesc.

Acestea sunt 11 lucruri pe care le fac bărbații în dragoste:

1. Te iubeste si te respecta pentru cine esti cu adevarat

În zilele noastre, suntem înconjurați de o frumusețe superficială care duce la relații superficiale. Cu toate acestea, un bărbat care este cu adevărat îndrăgostit nu-și iubește femeia numai din cauza frumuseții sale exterioare. Pe lângă virtuțile ei, îi iubește, de asemenea, defectele. El respectă întotdeauna alegerile și deciziile sale.

2. Este cel mai mare susținător al tău

Un om care-și iubește cu adevărat femeia nu va avea probleme dacă iubita sa are la fel de mult succes sau chiar mai mult succes decât el. El o va lăuda pentru realizările ei și va fi alături de ea în timpul luptei ei. El le va spune și altora despre cât de mândru este de ea.

3. Te protejează

Un om îndrăgostit nu va lăsa pe nimeni să te rănească. El va sta întotdeauna între tine și pericol, indiferent dacă pericolul este fizic sau emoțional. El este mereu vigilent când sunteți în jur și pregătit să vă susțina. Cu toate acestea, chiar dacă el este protector, nu va întoarce niciodată forța asupra femeii pe care o iubește.

4. Este pregătit să își asume răspunderea

În vremuri grele el va lua întotdeauna măsuri fără a-și schimba responsabilitatea și este, de asemenea, pregătit să facă sacrificii dacă este necesar. El pune mai întâi nevoile și siguranța dvs. și face tot ce poate pentru a îmbunătăți situația.

5. El îți apreciază opinia

Un bărbat îndrăgostit apreciază părerea partenerei sale. El nu va aprecia niciodată opinia altcuiva mai mult decât pe a ta, indiferent dacă este vorba despre politică, religie sau afaceri. Întotdeauna vă va întreba ce credeti despre un anumit lucru sau situație, astfel încât să găsiți o soluție care să funcționeze cel mai bine pentru amandoi.

6. Te ascultă

El nu va părea niciodată îndepărtat atunci când vorbiți cu el. El știe că este important pentru dvs. să acorde atenție la ceea ce spuneti și indiferent de cât de banal este subiectul îl va asculta. El îți găsește întotdeauna timp pentru că tu ești lumea lui.

7. Își aduce aminte

El știe cum vă place cafeaua dvs., care este culoarea dvs. preferată sau genul preferat de film. El ascultă și își amintește detalii despre tine pentru că e important pentru el. S-ar putea să fii surprinsă de cât de mult știe despre tine, dar asta este normal pentru el.

8. El face eforturi pentru tine

Dacă aveți nevoie de el, va reuși întotdeauna să vă găsească timp și să vă ajute. Un om care te iubește nu te va părăsi niciodată când ai nevoie de el cel mai mult.

9. Te iubește suficient pentru a renunța

Dacă te iubește, nu va obiecta niciodată dacă petreci noaptea cu prietenii tăi. El nu va dori niciodată să vă petreceți tot timpul cu el și el știe că ar trebui să aveți o viață singură. El te va lasa sa pleci daca simti nevoia sa faci ceva pentru care ai o pasiune chiar daca asta inseamna ca vei petrece ziua separat de el.

10. Ii e dor de tine

Când sunteți plecată pentru o vreme, fie că este vorba despre o călătorie de afaceri sau că vă vizitați familia, lui chiar îi este dor de tine. De asemenea, el vă va spune acest lucru prin mesaje text sau prin apeluri doar pentru a vă auzi vocea. El va parea, de asemenea, foarte entuziasmat de ziua in care veti fi din nou impreuna.

11. El simte durerea ta

Dacă simțiți durere, si el o va simți mai ales dacă nu poate face nimic pentru a vă ajuta. Un bărbat îndrăgostit dorește întotdeauna să-și protejeze partenerul și atunci când suferă, se simte neputincios și va face tot ce poate pentru a-ți ușura durerea.

Daca ti-a placut articolul te invit sa distribui si tu mai departe!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata