Ce i-a făcut Mugur Mihăescu lui Mihai Bendeac la o terasă din București! “O asemenea nesimțire…”

Mihai Bendeac a plecat de la emisiunea iUmor după ce în pauzele din timpul filmărilor pentru edițiile sezonului 13, actorul l-ar fi imitat pe Mugur Mihăescu, iar producătorii au insistat ca imaginile cu el să fie difuzate la TV, ideea care l-a făcut pe jurat să-și dea demisia!

“Asta este bătaie de joc! Sunt în timpul meu liber și voi mă filmați?

Așa ceva nu se face, mă luați la mișto. Ștergeți imediat filmarea! E urât rău, că îl iau p-ăsta la mișto nasol. Nu e de dat la TV așa ceva!”, ar fi spus Mihai Bendeac înainte să plece definitiv de la masa juraților.

Ce i-a făcut Mugur Mihăescu lui Mihai Bendeac la o terasa din București

Se pare că nu este pentru prima dată când între Mihai Bendeac și Mugur Mihăescu ar exista momente tensionate.

În urma cu mai mulți ani, Bendeac a povestit că în timp ce se afla la o terasă din Centrul Vechi din București alături de Gabriel Cotabiță și Tudor Chirilă, Mugur Mihăescu a venit la masa lor, l-a salutat pe Cotabiță și a vorbit cu el aproximativ un minut, dar pe el și pe Tudor Chirilă nu i-a băgat în seamă.

“În altă ordine de idei, astăzi am stat la o semi-șuetă cu Chirilă și Cotabiță la o terasă din Centrul Vechi. Apropo, că să nu-mi pierd ideea, l-am regăsit pe Chirilă cel extrem de creator, pansiv, optimist. Mi-ar plăcea să ne reîntâlnim curând și pe scenă…

Bref, la un moment dat, apare un individ (deocamdată nu spun despre cine e vorba), persoană publică altminteri, care vine la masa noastră, îl salută pe Cotabiță, vorbește cu el preț de 1 minut, după care pleacă. Eu și Tudor am rămas absolut siderați.

Băi… Parcă eram invizibili. Adică stătea aproape lipit de noi fară să ne fi băgat în seamă, fară să salute, NIMIC!!!!

Vă jur că o asemenea NESIMȚIRE, PROASTĂ CREȘTERE, MITOCĂNIE, COCALARISM nu mi-a fost dat să văd de muuuultă vreme”, a scris atunci Mihai Bendeac.

Mugur Mihăescu a regretat incidentul

Mugur Mihăescu a regretat atunci incidentul și a mărturisit că nu i-a văzut:

“Aoleu, îmi pare rău! Nu l-am văzut, nici pe el, nici pe Tudor Chirilă! Sunt capiat cu treburile mele, cu șantierul…eram obosit și nici nu mi-am dat seama cine era la masa lângă Gabi Cotabiță. Regret, dar nu l-am recunoscut.”

După scandalul apărut în presă între el și producătorii emisiunii televizate, Mihai Bendeac a oferit public câteva cuvinte, cu scopul de a răspunde fanilor.

Actorul este hotărât până la cer și înapoi că nu va mai face parte din acest proiect, așadar îi va părăsi pe Delia și Chello după ani de jurizat împreună.

Deși este o emisiune de divertisment, Mihai Bendeac nu a acceptat faptul că intimitatea i-a fost încălcată de către unul dintre colegii lui.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata