Ce i s-a reprosat principelui Nicolae la nunta lui? Ce a facut mirele in biserica i-a contrariat pe multi

Principele Nicolae s-a insurat astazi, la Sinaia, cu Alina Binder. Cei doi au avut parte de o ceremonie fastuoasa in Biserica Sf Ilie.

Principele Nicolae si Alina s-a casatorit astazi religios, la evenimentul de la Sinaia participand un sobor de preoti, condus de Inalt Prea-Sfintitul Calinic, arhiepiscop al Argesului si Muscelului.

In timpul slujbei, care a durat aproape doua ore, multi care au urmarit imaginile transmise live au sesizat ca Nicolae era “mult prea zambaret” si a facut de multe ori semne catre cei prezenti. I-a atras de cateva ori atentia si miresei sale pentru a vedea pe cineva sau ce se intampla in biserica.

“Totusi mirele poate fi mai serios”, i-au reprosat unii tanarului principe Nicolae. Altii i-au luat apararea sustinand ca Nicolae nu a avut familia si parintii langa el de multi ani si este normal sa nu stie regulile, cum sa se comporte intr-o astfel de situatie in biserica. In plus, se stie ca principele Nicolae este o fire exuberanta, extrem de vesela, asa ca probabil incerca astfel sa-si mascheze emotiile.

Pentru ca au fost emotii mari. Atat de mari incat mireasa lui a si lacrimat la un moment dat in timpul slujbei. Alina a fost insa sprijinita de cel care i-a devenit sot, Nicolae a privit-o mai mereu si a tinut-o de mana strans tot timpul slujbei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata