Ce s-a intamplat azi la INMORMANTAREA fiului lui Iurie Darie. Scenele care nu s-au vazut la TV! A fost DURERE MARE

Alexandru Ducu Darie, fiul regretatului Iurie Darie, a fost condus duminică pe ultimul drum de familie, prieteni și fanii care i-au urmărit piesele de teatru. Celebrul regizor a murit la Spitalul Fundeni, la vârsta de 60 de ani, în urma unei ciroze hepatice.

Ducu Darie, înmormântat la Cimitirul Bellu

Duminică, în jurul orei 13.00 sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Alexandru Darie a ajuns la biserica de la Cimitirul Bellu, acolo unde a avut loc slujba de înmormântare.

Foto: Cancan

Zeci de oameni s-au strâns în fața bisericii, pentru a-și lua rămas bun de la unul dintre cei mai apreciați regizori români. În cele din urmă, la ora 15.00, după o slujbă care a durat mai bine de o oră, Ducu Darie a fost înmormântat.

Soția lui Ducu Darie (a doua, de la dreapta la stânga), scenografa Maria Miu, alături de actorul Marian Rîlea

Iurie Darie a ajuns vineri pentru ultima dată la Teatrul Bulandra, pe care l-a condus în ultimii 17 ani. Trupul neînsufleţit al regizorului fusese depus vineri seară, la Sala Liviu Ciulei. Mulți actori cu care a colaborat Iurie Darie, dar și prieteni, i-au aprins o lumânare, printre care se numără Oana Pellea, Andreea Esca, Emilia Popescu, Marian Râlea.

Ducu Darie înmormântat la Cimitirul Bellu

Președintele României a trimis o coroană de flori

Președintele Klaus Iohannis a trimis o coroană din flori, în semn de apreciere și recunoștință pentru unul dintre cei mai iubiți regizori. Alexandru Darie a fost diagnosticat în urmă cu trei ani cu ciroză hepatică, însă nu s-a aflat pe „nicio listă de transplant”, așa cum s-a vehiculat în presă. Precizarea a venit chiar de la colegii regizorului de la Teatrul Bulandra, scrie fanatik.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *