Ce se poate intampla cu bebelusul Elenei Udrea pe perioada in care aceasta va fi inchisa

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a fost retinuta ieri de Biroul National Interpol din Costa Rica, fiind ridicata chiar de pe strada.

Conform Organismului de Investigatii Judiciare din Costa Rica, Elena Udrea, acuzata de luare de mita si abuz in serviciu, a fost retinuta pe strada la ora locala 10:00 (n.r.- ora 19:00 in Romania), in fata unei cafenele. In imaginile video surprinse in timpul interventiei, Elena Udrea apare cu caruciorul in care se afla fetita ei!

Modul in care oamenii legii au actionat a socat-o pe Elena Udrea. Potrivit omului de afaceri Costel Tabacaru, atat Udrea, cat si Alina Bica au fost incarcerate si, in acest moment, se afla in cea mai buna aripa a inchisorii pentru femei din San Jose.

Costel Tabacaru a declarat la TVR ca Elena Udrea si Alina Bica se afla intr-o celula impreuna cu o costaricanca, iar la momentul incarcerarii fosta politiciana era foarte agitata din pricina faptului ca nu stia ce s-a intamplat cu fetita ei, Eva Maria, dupa ce a fost retinuta de politie.

Mai mult, din alte surse, Elena Udrea ar trebui sa fie si mai nelinistita pe viitor, in cazul in care ea va fi inchisa pe o perioada mai lunga! Astfel, conform legii, fetita va ramane in grija familiei, iar ea nu va putea sa o vada decat foarte rar!

In prezent Eva Maria se afla in grija iubitului ei, Adrian Alexandrov, tatal fetitei si a bunicii bebelusului, mama Elenei Udrea.

sursa

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata