Ce spune Simona Gherghe despre faptul ca Alex Velea nu are studii in jurnalism, si totusi prezinta o emisiune alaturi de ea

De câteva zile, de la începutul noului sezon „Acces Direct”, Simona Gherghe l-a prezentat telespectatorilor pe noul ei coleg de platou, nimeni altul decât Alex Velea. Deși decizia a fost destul de surprinzătoare pentru mulți, solistul mărturisește că se simte bine în această nouă postură și că vrea să învețe, chiar dacă emoțiile nu lipsesc atunci când intră în direct.

„M-am bucurat foarte tare pentru că eu îl știu pe Alex de foarte multă vreme, de când eram amândoi mai mici și venea la Observatorul orei 16, pe care îl prezentam atunci, și știu că îl chemam destul de des acolo. M-a și întrebat o dată de ce îl tot chemăm. (…) Alex, te testam de atunci ca să fii coprezentatorul meu. Pentru un om care nu a făcut televiziune la modul ăsta profesionist, se descurcă foarte bine. Citeste prompterul mai bine decât alții care au fost de nu știu câți ani, ceea ce e wow, e foarte tare”, a mărturisit Simona Gherghe pentru colegii de la „Xtra Night Show”.

Aceasta a mai adăugat și că vrea să-l transforme în jurnalist, iar Alex este cel care este responsabil cu buna dispoziție și cu glumele, însă este gata să învețe lucruri noi, mai ales că vede în Simona Gherghe profesorul ideal.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata