Ce transformare. În 2008 era considerată Regina telenovelelor. Trecuse la XXL, dar acum… Cum arată Diana Dumitrescu, la 10 ani de când avea o țară la picioare

În urmă cu doar 10 ani, Diana dumitrescu era supranumită regina telenovelelor românești, bărbații se îndrăgosteau zilnic de ea, iar femeile își doreau să arate ca ea. Ce s-a întâmplat cu ea între timp? Deși au trecut ceva ani de când nu mai are parte de atât de multă atenție media, Diana continuă să fie o adevărată apariție, a rămas la fel de superbă ca întotdeauna.

Frumoasa actriță se pare că și-a refăcut viața alături de altcineva. Relația celor doi merge atât de bine încât blondina a declarat recent că ar vrea chiar să devină mamă!

Iată cum arată acum:

d1d2d3d4d5d6d7

CITEȘTE ȘI:

Tragic! O nouă dramă lovește muzica românească! Nimeni nu se aștepta la asta! Din păcate, e adevărat. Mesajul trist transmis de Fuego a întristat întreaga țară

Apreciatul cântăreț Fuego a transmis un mesaj extrem de emoționant scris cu gândul la interpreta de muzică populară care, în prezent, se zbate între viață și moarte pe patul de spital.

„Dragă Maria Butaciu, noi, toți colegii și prietenii dragi, îți suntem alături, ne rugăm pentru tine și sănătatea ta și te vrem înapoi pe scenă! Țucu-te-a Dumnezeu! Mi-ai dat voie, acum mulți ani, când te-am cunoscut, să-ți spun pe nume!

De atunci ne-au unit turnee împreună, zile de naștere, emisiuni de colecție și desigur, toate învățămintele tale, oferite cu tot sufletul, din înțelepciunea ce te caracterizează!

Te știu puternică și mai știu că ești un munte de autenticitate, cariera ta fiind una emblema a folclorului românesc! Nu ai ieșit niciodată din spiritul zonei tale, din seriozitatea impusă de costumul popular, fiind un exemplu pentru toate generațiile de artiști!

Frumusețea caracterului tău, altruismul, bucuria de a trăi ți-au fost mereu carte de vizită, și DA, sunt norocos că te cunosc și că-mi ești, păstrând proporțiile carierei tale imense, prietenă!

Te-așteptăm înapoi în fața publicului tău și in viețile noastre, pentru a ne molipsi, cum faci de obicei, cu pofta de viața și simplitatea ta! Îți doresc sănătate, firule, măi fir de iarbă”, a scris Paul Surugiu pe pagina sa de Facebook.

CITEȘTE ȘI:

Dani Mocanu, mesajul bombă cu care i-a șocat pe fani! A făcut anunțul, nici nu mai zici că e el! I s-a întâmplat în urmă cu puțin timp și nimănui nu-i vină să creadă! Tu îl crezi?

Cântărețul Dani Mocanu a transmis un mesaj tuturor celor care îl cunosc. El menționează că dorește cu adevărat să își schimbe radical viața, și mai vrea să îi și ajute pe nevoiași. chiar dacă îl paște închisoarea și a avut multe probleme cu legea de-a lungul timpului, cântărețul s-a decis să se înscrie într-o asociație pentru apărarea drepturilor omului, dar asta nu e tot!

Fiind invitat într-o emisiune TV alături de președintele asociației căreia i s-a alăturat, Dani Mocanu a spus că a vrut să transmită tuturor un mesaj. Iată anunțul lui:

„Am venit sa transmitem un mesaj tuturor. Cam absolut tot s-a schimbat in viata mea. Stim cu totii ca eu am avut o viata cu bune si cu rele, agitata intr-un cuvant. Mai rele si asa mai departe. Eu mi-am pus in gand: daca eu nu am fost ajutat de nimeni in toate problemele mele, m-am gandit eu, cu ajutorul lui Dumnezeu bineinteles, sa intru in aceasta asociatie sa pot ajuta alti nevoiasi, indiferent de problema, indiferent de nevoi”, a declarat manelistul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata