Cea mai geroasă iarnă! Temperaturi scăzute, viscol. Prognoza meteo pana pe 17 decembrie

Meteorologii de la ANM au emis prognoza meteo pe o lună, în intervalul 19 noiembrie-17 decembrie. Urmează o iarnă geroasă,

cu temperaturi mult mai scăzute față de normalul perioadei, rafale de vânt și viscol. Cum va fi vremea în următoarea lună de iarnă.

Săptămâna 19.11.2018 – 26.11.2018 TEMPERATURA MEDIE A AERULUI

Temperatura aerului va avea valori mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă în regiunile estice, sudice și parțial în cele

centrale, iar în restul țării vor fi în general apropiate de mediile multianuale ale săptămânii.

Cantitățile totale de precipitații vor fi cel mai probabil excedentare în regiunile sudice, estice și local în centrul țării,

iar în restul teritoriului se vor situa în jurul mediilor climatologice ale săptămânii.

Săptămâna 26.11.2018 – 03.12.2018 TEMPERATURA MEDIE A AERULUI

Mediile valorilor termice ale săptămânii se vor situa sub cele normale în toate regiunile, cu o abatere negativă mai prununțată în partea de est a țării.

Cantitățile de precipitațiile estimate a se înregistra în această săptămână vor fi în general apropiate de mediile multianuale în nord-vestul și centrul țării și ușor excedentare în restul teritoriului.

Săptămâna 03.12.2018 – 10.12.2018 TEMPERATURA MEDIE A AERULUI

În general mediile valorilor termice ale acestei săptămâni se vor situa ușor sub cele normale pentru acestă perioadă în est și sud-est și vor fi apropiate de acestea în restul teritoriului.

Cantitățile de precipitații se vor situa în general în limite normale ale perioadei.

Săptămâna 10.12.2018 – 17.12.2018 TEMPERATURA MEDIE A AERULUI

Mediile valorilor termice, în general, se vor situa ușor sub cele normale pentru acestă perioadă în cea mai mare parte a țării.

În general, regimul pluviometric se va încadra în limitele climatologice ale săptămâniim cu posibilitatea unui ușor deficit, local, în regiunile estice.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata