Cea mai lungă PARTIDĂ DE SEX din istorie. Cine este NIMFOMANA care a schimbat 25 de parteneri în 25 de ore. Şi ar mai fi vrut un supliment

Cea mai lungă partidă de sex din istorie nu aparţine vreunei actriţe porno şi nici nu s-a desfăşurat recent. Cel mai lung maraton sexual aparţine reginei Messalina, soţia împăratului Claudius, care, conform scrierilor istorice, ar fi provocat-o pe o prostituată, pentru a vedea care rezistă să facă sex mai mult.

Prostituata a renunţat după 24 de ore de sex, în timp ce Messalina a „rezistat” 25 de ore, timp în care a făcut sex cu 25 de bărbaţi. Dezvăluirile îi sunt atribuite istoricului Dio Cassius (155-229 d.Hr).

Valeria Messalina a fost cea de a treia soţie a împăratului roman Claudius, potrivit historia.ro. Dio Cassius ne relatează despre ea că „trăia în desfrâu şi silea şi pe celelalte femei să se prostitueze. Pe unele le obliga să se supună la actul sexual chiar în palat, în prezenţa şi sub ochii bărbaţilor lor. Pe acestea, care acceptau aşa ceva, le iubea şi le favoriza, iar pe bărbaţii lor îi atrăgea de partea ei prin tot felul de cinstiri şi funcţii înalte. Alte familii în schimb, care nu se înjoseau cu asemenea murdării, erau ţinta urii ei, dacă nu şi victime”.

Aceste comportări nu au fost mult timp cunoscute de către împăratul Claudius, subjugat cu totul de către mai tânăra sa nevastă. Messalina trimitea sclave să se culce cu împăratul, ca să-i sustragă atenţia de la faptele ei. Plătea, aşadar, tăcerea sau îi pedepsea pe toţi cei care vroiau să-i denunţe desfrâul.

Printre amanţii Messalinei, Dio Cassius îl menţionează şi pe Mnester. Deşi la început refuză avansurile împărătesei, Mnester devine amantul acesteia, pentru că însuşi Claudius îi ordonă se se supună tuturor poruncilor Messalinei.

Multă vreme Messalina a putut să se bucure de sprijinul unor susţinători şi adulatori. Printre aceştia se număra şi Lucius Vittelius, tatăl viitorului împărat. El o susţinea pe împărăteasă în toate prinvinţele, inclusiv şi în cazul lui Valerius Asiaticus. Şi libertul Narcissus îi este, iniţial favorabil Messalinei, ca în final să ajungă cel mai aprig duşman al acesteia. De reţinut este episodul Appius Silanus, când complotează împreună împotriva acestuia. În surse sunt citate numele multor victime „vinovate” că se opuneau vieţii duse de Messalina, sau că stârneau interesul şi lăcomia acesteia, prin averea lor. Filozoful Seneca a fost un „caz” fericit, alegându-se doar cu un exil în insula Corsica.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata