Cea mai minunata si mai speciala legatura este cea dintre gemeni

Este ştiut că gemenii au o legătură specială, dar ce se întâmplă câteva clipe mai târziu o surprinde chiar şi pe mama

Copiii, mai ales când sunt foarte mici, ne încântă în fiecare zi cu reacţii adorabile care ne aduc instantaneu zâmbetul pe buze. Este ştiut faptul că gemenii au o legătură cu totul specială şi poate tocmai de aceea sincronizarea dintre ei este adeseori perfectă. Priviţi-le pe aceste fetiţe gemene care strănuta în acelaşi timp!

În aceste imagini avem în prim plan două fetiţe gemene adorabile care stau împreună în pătuţul lor privind-o cu inocenţă pe mama lor.

Aceasta îşi doreşte să surprindă câteva imagini nepreţuite cu micuţele sale pe care le va aşeza cu grijă în caseta de amintiri a familiei.

La un moment dat, fetiţele strănută instantaneu, amândouă deodată, spre deliciul mamei lor. În continuare gesturile gemenelor sunt aproape identice întorcându-şi capul spre dreapta sau spre stânga simultan sau bătând cu palma în acelaşi timp. Mama lor le vorbeşte cu multă dragoste şi este încântată iremediabil de farmecul fetiţelor sale.

Suntem uimiţi adeseori de faptul că gemenii pot gândi şi simţi la fel, răspunzând prin gesturi identice. Este posibil ca gemenii să interacţioneze în acest fel încă din burtica mamei timp în care se ating reciproc şi chiar se joacă.

Acest moment de drăgălăşenie, emoţie şi de ce nu, amuzament, ne fascinează fără drept de apel. Cine nu şi-ar dori două fetiţe minunate asemeni celor din aceste imagini care cresc împreună şi reacţionează la unison?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata