Cea mai tare evadare: un bebeluș reușește să iasă din pat pentru a ajunge la sora lui

Cea mai tare evadare: un bebeluș reușește să iasă din pat pentru a ajunge la sora lui:

Meseria de părinte este cea mai grea din lume. Atunci când ești părinte, nu ești niciodată în concediu, ai nevoie de multă răbdare, de multă dragoste și de bunătate. Poate sunt zile în care nu te simți cel mai bun tată, sau cea mai bună mamă și simți că dai greș pentru că nu ai nicio idee de ce copilul tău plânge atât de mult într-o zi anume.

Poate că nu înțelegi de ce nu vrea să mănânce ca în alte zile sau de ce este atâe de prost dispus. Atunci copilul tău are o zi proastă, și tu vei avea o zi proastă, poate vor fi momente când vei avea nevoie de o zi doar pentru tine și realizezi că nu există nici măcar o oră din zi pentru așa ceva.

Aceste sentimente sunt de înțeles și nu presupun nici pe departe că nu ești un părinte bun sau că nu îți iubești fiica sau fiul. Cheia unui părinte fericit este să primească totul așa cum vine și să învețe din experiență. Chiar și în zilele rele, îmbrățișează ideea că vei trece peste episodul în care copilul tău plânge fără oprire.
Gândește-te că va veni un moment în care nu va mai plânge din orice și nu va mai refuza mâncarea. Poate că poți încerca să te relaxezi în timp ce bebelușul tău doarme și că aceste momente cu el, fie că este nou născut, sau mai mare nu se vor întoarce niciodată – acesta crește imediat!

În ceea ce privește momentele plăcute din viața părinților, aceste imagini sunt extrem de amuzante. Personajul principal este un băiețel care se distrează de minune, iar mama reușește să filmeze fiecare moment! Acest gen de momente sunt cele care reamintesc oamenilor cât este de frumos să fii părinte.

Mama și-a lăsat fiica și fiul în cameră pentru a se juca pentru câteva minute în timp ce făcea puțină ordine în jurul casei. La un moment dat, aceasta a auzit zgomote care veneau din acea cameră și a mers imediat să verifice ce se întâmplă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata