Cea mai tare parodie. Cat de materialiste sunt femeile din ziua de astazi:))

Adeseori, barbatii se intreaba cum recunosti o femeie usoara. Ei vor sa stie acest lucru pentru a evita ulterior o relatie controversata sau pur si simplu pentru a sti cu cine se pot distra fara prea multe complicatii. Societatea pare sa catalogheze drept femei usoare acele persoane care pur si simplu isi traiesc viata fara preconceptii. Ele profita de fiecare ocazie amoroasa si se arunca in bratele barbatilor fara prea mare bataie de cap. Dar cum recunosti o femeie usoara?

Cum recunosti o femeie usoara: se imbraca sexy, e materialista si roiesc barbatii in jurul ei

Jongleaza cu mai multi barbati in acelasi timp. Aceasta persoana nu are absolut nici o problema in a avea un iubit oficial si in acelasi timp un amant sau chiar mai multi. Daca te intrebi cum recunosti o femeie usoara, afla ca in jurul ei roiesc mereu barbatii, pentru ca se afla intr-o permanenta stare de flirt. Se imbraca provocator. O femeie care ajunge repede in patul unui barbat isi expune deseori atuurile feminine. Un decolteu adanc, o fusta scurta, tocuri foarte inalte sau machiajul strident, toate sunt semne clare atunci cand incerci sa-ti dai seama cum recunosti o femeie usoara. Este materialista. O femeie atrasa de cadouri scumpe sau de diverse favoruri de la barbati este o femeie care este dispusa sa intretina relatii intima destul de repede. Ea consider ca amorul este o cale de a obtine diverse beneficii. Iata cum recunosti o femeie usoara.

Ii place vanatoarea de barbati. In general, femeile usuratice au o mare nesiguranta de sine, asa ca sunt mereu puse pe noi cuceriri pentru a-si demonstra valoarea. Daca vrei sa stii cum recunosti o femeie usoara, trebuie sa afli ca ei nu ii este indeajuns confirmarea unui singur barbat, asa ca flirteaza mereu cu strainii de pe strada, colegii de serviciu sau iubitii prietenelor, fara sa-si dea seama de multe ori. Nu refuza niciodata avansurile celor din jur. Chiar daca o astfel de persoana este implicata intr-o relatie si nu cauta pe altcineva, ea ajunge sa cedeze avansurilor celor din jur pentru ca se simte flatata. Cum recunosti o femeie usoara? Prin simplul fapt ca nu poate refuza nici un barbat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata