Cea mai tare parodie din showbiz: Bianca Dragusanu, Adrian Cristea si Catalin Botezatu se intalnesc in trei

Cătălin Botezatu şi el un fost iubit al Biancăi Drăguşanu, şi-a spus părerea cu privire la faptul că Adrian Cristea a divulgat ceea ce s-a petrecut între el şi Bianca, în perioada în care Bianca era măritată cu Victor Slav.

Bote a recunoscut că are o părere proastă despre Cristea din cauza faptului că acesta a dat detaliile amantlâcului dintre ei.

«Când un bărbat termină o relaţie cu o femeie pe care chiar o iubeşte, dacă discută de iubita lui ulterior, dă dovadă de imaturitate. Respect total pentru Victor Slav care a dat dovadă de foarte multă decenţă. Comentariile ieftine pe care un bărbat le face la adresa unei femei pe care susţine că a iubit-o, sunt gratuite. Contează doar că după ce îi faci rău, încerci să faci nişte oameni nefericiţi.

Cred că singurul lucru pe care suporterii îl aşteaptă de la el ar fi să joace fotbal bine, nu să se lamenteze în halul acesta. Cristea dă dovadă de lipsă de maturitate, de decenţă. Comentează la adresa unei femei despre care spunea că nu poate tări fără ea», a spus Cătălin Botezatu, despre Adrian Cristea, la Acces Direct.

sursa

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata