Cei mai gustoși cartofi la cuptor – Umpluți cu ciuperci și cașcaval

Pentru a-i pregăti, vei avea nevoie de următoarele ingrediente:

Ingrediente:

4 cartofi fierti
200 grame ciuperci
2 cepe
2 linguri maioneza
100 grame cascaval
Mod de preparare:

Fierbeti cartofii intregi. Curatati-i de coaja si taiati-i in jumatate. Cu o lingura scoateti miezul, facand spatiu pentru umplutura.

Prajiti ciupercile si ceapa in putin ulei pana sunt gata. Amestecati-le cu maioneza, sare si condimente dupa gust.

Puneti umplutura in cartofii pregatiti, iar deasupra presarati cu cascaval ras. Asezati cartofii intr-o forma unsa cu unt sau tapetata cu hartie de copt.

Coaceti gustarea in cuptorul preincalzit la temperatura 170 grade Celsius, 15 minute, pana se rumenesc frumos.

DISCLAIMER!! Acest site este neutru din punct de vedere politic și nu susține niciun partid sau ideologie politică.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata