Cei mai rai prieteni din lume: te lasa la greu si iti fac cele mai proaste farse. Compilatie video

Am făcut o selecție cu cele mai tari farse în somn pe care le poți face prietenilor tăi, în funcție de cât de supărăcioși sunt.

Chiar dacă a trecut 1 Aprilie, niciodată nu e prea târziu să aplici cele mai tari farse în somn, în special pentru că efectul lor este mai puternic atunci când nimeni nu se așteaptă.

O mulțime de farse haioase se pot face prietenilor mai puțin supărăcioși în timp ce dorm. Noi vă dăm doar câteva idei de cele mai tari farse în somn, însă aveți grijă cui le faceți.

Cele mai tari farse în somn: telefonul într-o sticlă

Una dintre cele mai tari farse în somn este aceea ca cel pe care îl păcălești să se trezească din cauza alarmei de la telefon, telefon care se află într-o sticla de plastic.

Cum faci acest lucru: iei o sticlă de plastic de 1 litru, îi dai cu grijă eticheta jos, tai sticla pe jumătate, bagi telefonul mobil cu alarma setată înăuntru și apoi lipești cu scotch, banda adezivă și pui eticheta peste ea.

Cele mai tari farse în somn: cub de gheață în ureche

O altă glumă dintre cele mai tari farse în somn este aplicabilă doar prietenilor care sunt nesupărăcioși. Sau pe care ești foarte supărat și nu îți pasă dacă nu te vor ierta niciodată.

Se ia un cub de gheață de mărime medie sau chiar mică și se pune foarte ușor în urechea celui care doarme. Trebuie neaparat să stea pe o parte pentru a putea face farsa. În timp cubul se topește și toată apa va intra în ureche, producând o trezire deloc plăcută.

Cele mai tari farse în somn: o mână în apă caldă

Tot ce trebuie să faci este să iei o oală în care să pui apă caldă, ai grijă să nu fie clocotită pentru că nu vrei să îi faci rău fizic prietenului păcălit. Legenda spune că dacă cineva îți pune o mână în apă caldă în timp ce dormi…vei urina fără să îți dai seama.

Aveți grijă la pat și la saltea, s-ar putea să se termine cu ceva umezeală una dintre cele mai tari farse în somn.

Cele mai tari farse în somn: mumificarea victimei

O alta dintre cele mai tari farse în somn este supra numită mumificarea victimei. Este nevoie de hârtie igienică și telefoane mobile sau aparate foto cu care să imortalizați momentul. Și mai trebuie multă răbdare.

Tot ce trebuie să faceți este să înveliți în hârtie igienică victima cât mai bine și cât mai mult. Faceți poze pentru a avea de ce să râdeți mai târziu și în orice caz trezirea va fi una extrem de ciudată.

Cele mai tari farse în somn: spuma de ras

Rămâne una dintre cele mai tari farse în somn și cea mai clasică: spuma de ras. În funcție de cât de rău vreți să vă enervați prietenul puteți fie să îi puneți spume de ras în palmă și apoi să îl gâdilați la nas sau pe față pentru a vedea cum se mânjește singur, fie puteți să îi faceți o mască din spumă de ras.

Si, daca ati incercat toate ideile de farse enumerate mai sus, va puteti inspira din videoclipul de mai jos:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata