Cel mai iubit cuplu din telenovele a fost iar în centrul atenției. Alexandru Papadopol și-a schimbat înfățișarea, dar soția lui i-a luat faţa…

Cel mai iubit cuplu din telenovele a fost în centrul atenției la “Premiile TV Mania”. Alexandru Papadopol și-a schimbat înfățișarea, și-a lăsat barbă, iar soția lui, Ioana Ginghină, și-a scos din dulap cea mai decoltată rochie.

Ioana Ginghină (40 de ani) şi Alexandru Papadopol (42 de ani) au jucat prima oară împreună în telenovela „Numai iubirea” (2004), de la Acasă TV, însă s-au cuplat câţiva ani mai târziu, când au jucat într-o altă producție, „Daria, iubirea mea” (2006). De atunci au apărut în mai multe telenovele, dar au continuat să facă și teatru, și film. Recent, Ioana Ginghină a apărut la Happy Channel, în seriale precum „Când mama nu-i acasă” sau „O grămadă de caramele”, iar Papadopol a dat anul trecut lovitura cu rolurile din peliculele “Două lozuri”, “6,9 pe scara Richter” sau “Toni Erdmann”.

Cei doi soți şi-a făcut apariţia la premiile TV Mania, unde au surprins pe toată lumea. Actorul purta o barbă mare și dichisită, pe care și-a lăsat-o să crească pentru un nou rol, însă cea care l-a eclipsat, în ciuda acestei schimbări de look, a fost chiar soția lui. Actriţa Ioana Ginghină a purtat o ținută super decoltată, care i-a scos în evidenţă sânii frumoşi, naturali, pe care toată lumea i-a admirat, în toată splendoarea, în revista Playboy, în anul 2005.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au împlinit 10 ani de la căsătorie pe 13 octombrie 2017. Actrița a postat pe contul de socializare un mesaj emoționant, alături de care a atașat mai multe imagini cu ei doi.

Ioana Ginghină este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi, ca și soțul ei, care a jucat în zeci de filme. A făcut furori în telenovelele românești, în urmă cu aproape 10 ani și s-a îndrăgostit de Alexandru Papadopol, pe platourile de filmare. Cei doi au împreună o fetiță și de-alungul anilor au format unul dintre cele mai discrete cupluri de la noi.

“Suntem căsătoriți civil de aproape 11 ani, dar sărbătorim zece ani de la căsătoria religioasă. Avem o căsnicie foarte frumoasă și nu aș schimba nimic din anii petrecuți împreună. Pentru noi, 13 este cu noroc și intenționat am ales această dată. Multe lucruri frumoase din viața noastră ( chiar și înainte de a ne cunoaște) s-au întâmplat într-o zi de 13.” , mărturisește Ioana Ginghină. De-a lungul timpului, relația lor a devenit din ce în ce mai puternică, iar acum ei se mândresc cu un cămin fericit și o fetiță superbă pe nume Ruxandra. “Acum exact zece ani, am jurat să ne fim alături la bine și la greu. Ne-am ținut de cuvânt până acum și sperăm la încă 50.”, își dorește actrița.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata