Cel mai puternic om din lume este rus! E ireal ce poate sa faca

Khaladzhi Dmitry este un om de mare putere, uluitor cu înregistrările sale întreaga lume Khalaji Dmitry este unul dintre cei mai puternici oameni o planetă ale cărei numeroase înregistrări au fost înregistrate oficial de mai multe ori. Gloria și recunoașterea națională i-au venit după ce au participat la una dintre cele mai populare emisiuni TV din Ucraina.

Dmitri a fost listat de trei ori în viața sa, „Cartea Recordurilor Mondiale“, iar în 2004 a primit titlul de cel mai puternic om din lume. Trauma copiilor, natură temperată Dmitri Khaladzhi, a cărui biografie a început în orașul mic Komsomolskoye Donetsk, sa născut în 1979. În familia viitorului forțat a existat o predispoziție ereditară la nașterea eroilor. El spune că tatăl său, Vasili Vasilijevič, un grec pe naționalitate, a lucrat la șantierul de construcții și, din motive de distracție, putea să-și îndoaie resturile de fier în gât. Bunicul lui Dmitry de către mama sa, Dmitri Afendikov, a fost, de asemenea, cunoscut ca om puternic. El a vorbit odată înaintea țarului Nicolae al II-lea și a câștigat cu succes lupta cu un urs adult.

O popularitate largă în rândul oamenilor departe de sport, a venit la el după ce a participat la una dintre emisiunile populare ucrainene. Khaladzhi Dmitry a reușit să cucerească publicul cu forța sa eroică și cu modestia autentică. El a făcut trucuri incredibile și periculoase, distrugând ovațiile și în timp ce zâmbea ca un copil mic, timid.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata