Cel mai tare personaj: Taranca plecata in Italia:))Ascult-o sa vezi ce ii poate capul:)

Daniel Buzdugan i-a facut cea mai tare farsa unei romance arogante, plecata in Italia. Discutia telefonica dintre cei doi a facut deliciul internautilor, care s-au amuzat teribil pe seama tinerei. Cu tact si foarte mult simt al umorului, Daniel Buzdugan a condus discutia in maniera in care tanara s-a dat singura in spectacol si a cazut in capcana propriile vorbe.

Despre Daniel Buzdugan

Daniel Buzdugan este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați oameni de radio de la noi. Cu toate astea, admiratorii, care îl ascultă în fiecare zi la Radio Zu, nu știu prea multe detalii despre viața lui personală.

Daniel Buzdugal a fost invitat alături de fiica sa, Maria, în vârstă de 9 ani, în cadrul emisiunii „Aici eu sunt vedeta”, prezentată de Dan Bittman. Fetița prezentatorului și realizatorului de la Radio Zu au dat din casă multe lucruri despre celebrul său tată.

Nimeni nu a știut asta până acum despre Daniel Buzdugan

Nimeni nu a știu că Buzdugan s-a născut prematur, la șapte luni și, la naștere, cântărea doar un kilogram și o sută de grame. De asemenea, Maria a spus că, în copilărie, tatăl ei mergea cu vaca la câmp. În adolescență, însă, preocupările lui s-au schimbat.

„Toată adolescența mi-am petrecut-o la Opera Română din Iași și cântam alături de soliștii de acolo”, a mărturisit Buzdugan în emisiunea prezentată de Dan Bittman.

Ce alte lucruri neștiute despre tatăl ei va spune Maria Buzdugan, telespectatorii Antenei 1 vor afla, în această seară într-o nouă ediție a show-ului „Aici eu sunt vedeta”.

sursa

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata