Cel mai tare politist:)))

Mircea Bravo, pe numele său real Mircea Popa, este un tânăr comediant din Cluj, în vârstă de 30 de ani. Originar din Beclean, el a urmat cursurile Facultăţii de Drept din Cluj, însă a renunţat la o carieră în avocatură pentru a se dedica unui hobby care l-a făcut celebru în România.

Jovial, plin de viaţă şi gata oricând pentru noi provocări, Mircea Bravo a ales să se exprime în mediul online, deşi n-a dus niciodată lipsă de oferte din televiziune. A preferat însă de la început o expunere pe reţelele de socializare, pentru că mesajele sale se adresează de regulă unui public ţintă cu vârste cuprinse între 18 şi 44 de ani. Cum a ajuns la un milion de fani

„Am început acest proiect într-o zi de 16 octombrie, în 2014, eram convins încă de atunci că voi reuşi. Într-o primă fază, timp de un an, am fost ceva mai agresiv, am mers pe farse pentru a deveni cunoscut. Am apelat la fel de fel de scene care au provocat discuţii vii în mediul online: am intrat într-un mall îmbrăcat în scutece, am făcut farse cu poliţişti, preoţi sau taximetrişti. Într-o zi am fost şi bătut de un om căruia i-am făcut o farsă. În timp am ajuns să fiu cunoscut de poliţiştii din toată ţara, pentru că au fost anunţaţi să nu cadă în plasa mea”, s-a amuzat Mircea.

În schimb, părinţii săi au avut de suferit în perioada în care el realiza farse. „Ai mei erau disperaţi, ei erau convinşi că voi deveni avocat, că voi fi o persoană sobră, dar s-a întâmplat cu totul altfel. Tot pe atunci, tata mi-a povestit că mama plângea fiindcă o făceam de ruşine şi că nici nu-i mai putea să iasă din casă de jenă. Culmea e că acum, după ce am renunţat la farse şi am abrodat alt stil de comedie, amândoi sunt mândri de mine. Au înţeles şi ei că asta îmi doresc să fac şi au văzut că în felul ăsta m-am realizat şi pe plan financiar. Şi chiar au început să-mi aprecieze materialele, acum sunt şi ei printre cei peste un milion de fani”, a povestit Mircea Bravo.

Popularitatea şi succesul său i-au adus aproximativ un milion de fani pe reţelele de socializare. Numai în ultimul an clipurile sale au adunat peste 167 de milioane de vizualizări, iar media este de 2,2 milioane de vizualizări pe videoclip. Cu peste 821.000 de „urmăritori” pe Facebook şi peste 202.000 de abonaţi pe youtube, Mircea are deja două videoclipuri care au strâns fiecare câte 10 milioane de vizualizări.

Citeste mai mult: adev.ro/pbcy76

Va invitam sa urmariti integral parodia cu politistul si soferul turmentat, care a strans 10.000.000 de vizualizari:

sursa: www. Adevarul.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata