Cele 4 previziuni ale lui Nostradamus pentru 2023

Cine nu a auzit niciodata de Nostradamus? Acest personaj care a fost in acelasi timp medic, farmacist si astrolog a dat lumea peste cap cu lucrarea sa „Profetiile”. In acesta din urma, el prezice cu secole inainte, toate schimbarile si rasturnarile pe care le traieste intreaga lume.

Al treilea razb0i mondial
Este un cuvant care apare destul de des atunci cand doua natiuni se opun sau au o disputa. Intr-adevar, nu este neobisnuit sa auzim regulat cuvantul „razb0i” in acest gen de situatii. Potrivit lui Nostradamus, un al treilea razb0i mondial ar putea izbucni in 2023 si ar trebui sa dureze sapte luni.

In orice caz, asa a afirmat el in scrierile sale: Aproximativ 1/3 din populatia lumii va pieri, iar unele tari vor fi mult mai afectate decat altele. „Sapte luni de Mare Razboi, oamenii vor muri din cauza rautatii”. Mai mult, acest razb0i nu va fi lipsit de consecinte.

Primii pasi pe planeta Marte
Viziunea omului care porneste sa cucereasca planeta Marte era doar o amintire indepartata. Acest lucru s-ar putea schimba, in acest nou an 2023. Potrivit lui Nostradamus, omul va reusi in sfarsit sa puna picioarele pe celebra planeta rosie.

Nu degeaba textele sale se refera la o „lumina pe Marte care cade”. Intr-adevar luand in considerare aceasta propozitie, Nostradamus sugereaza ca odata ce aceasta planeta va fi colonizata de om, o mare descoperire va face posibila realizarea unor progrese stiintifice, de neimaginat pana atunci.

Aparitia unei noi crize economice
Nu este un secret pentru nimeni ca pandemia de C0vid-19 a avut un efect devastator asupra intregii lumi, din punct de vedere al sanatatii si economic. Si acum, pentru 2023, Nostradamus anunta la randul sau aparitia unei noi crize globale, desi va fi doar economica de data aceasta.

Prabusirea economiei va fi, potrivit lui, una dintre consecintele conflictului mondial care ar trebui sa izbucneasca in acelasi an. Tot conform lui Nostradamus, banii nu vor mai avea nicio valoare in ochii oamenilor, pentru ca nu le vor fi de nici un folos in acest stadiu al situatiei.

Agravarea crizei climatice
Criza climatica este intotdeauna un subiect de actualitate care nu lipseste sa ne preocupe, intrucat schimbarile climatice par din ce in ce mai neobisnuite. Potrivit lui, anul acesta ar fi scena mai multor dezastre naturale de tot felul, in special din cauza incalzirii globale.

Sosirea unui nou papa
Printre cele mai tulburatoare previziuni ale lui Nostradamus se numara m0artea Papei Francisc. Va fi numit un nou papa. Acesta din urma, mai tanar, va fi la originea unui scandal urias care va zgudui biserica pana in 2029.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata