Cele mai amuzante faze de la competitiile sportive:) Sportivii astia s-au facut de ras in ultimul hal:

La ce vă fuge gândul când vă spun cuvântul „sport”? La felurite campionate mondiale pe care le comentaţi cu patos? La siluete sculptate după care oftăm cu toate? La ore întregi de ambiţie şi perseverenţă?

Sau la gafe impardonabile, pe care le vom urmari in cele ce urmeaza. Sportivi care au s-au facut de ras in fata tuturor, si care au devenit vedete fara voia lor pe internet.

Umorul si atitudinea relaxata pot ajuta la depasirea oricaror provocari ale vietii si pot imbunatati calitatea vietii unei persoane, facand-o mai placuta. De asemenea, rasul imbogateste viata sociala a oricui. Pentru a rezolva o problema, trebuie gasite solutii si iesiri din aceasta privind partea plina a paharului. Deseori un strop de creativitate poate fi util in acest sens. Copiii par sa rezolve, in joaca, in mod natural multe dintre dificultati.

Cand acestia sunt confuzi sau le e teama de ceva anume, transforma totul in joc, intrucat acesta le ofera sentimentul de control si au oportunitatea de a experimenta noi solutii. Interactiuneacu altii, intr-un mod simplu si natural, combinand anumite elemente ale jocului, poate stimula capacitatea creatoare a oricarei persoane.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata