Cele mai amuzante faze filmate la piscina:))Compilatie video

Antistres, analgezic, anticancer, bun pentru inima si pentru silueta: rasul are proprietati nebanuite. Suntem sigure ca nici prin cap nu-ti trecea ca rasul este un adevarat medicament, dar si un veritabil tratament de infrumusetare.

Descopera cele 12 efecte binefacatoare ale rasului asupra sanatatii!

Te ajuta sa slabesti
Se pare ca 10-15 minute de ras pe zi te fac sa consumi pana la 40 calorii, adica 2 kg pe an. Rasul impiedica si stocarea caloriilor.

Este bun pentru inima
Rasul reduce riscul de boli cardiovasculare (infarct) deoarece actioneaza ca o bariera impotriva stresului si amelioreaza activitatea arterelor. El favorizeaza dilatarea arterelor, deci inima va fi mai oxigenata si va functiona mai bine.

Analgezic
Rasul favorizeaza producerea de endorfine, reducand astfel senzatia de durere. Efectele sale sunt comparabile cu cele ale opiaceelor (morfina).

Creste imunitatea
Rasul regulat este foarte benefic pentru sanatate deoarece ne protejeaza de boli. El mareste considerabil producerea de imunoglobulina A in glandele salivare, o proteina esentiala pentru sistemul imunitar.

Virtuti anticolesterol
Ai nivelul de colesterol bun (HDL) prea scazut? Rasul poate ameliora situatia! Este demonstrat stiintific! Colesterolul bun favorizeaza eliminarea depozitelor lipidice din artere, prevenind astfel riscurile de boli cardiovasculare.

Antistres
Rasul favorizeaza destinderea deoarece diminueaza producerea de hormoni ai stresului (catecolamine). In plus, atunci cand razi, iti contracti diafragma, fapt care maseaza organele interne si duce la relaxare totala.

Antidepresiv
Cand radem, sangele circula mai rapid. Creierul este mai bine oxigenat si elibereaza endorfine, substantele placerii si fericirii. Cercetatorii au demonstrat ca umorul stimuleaza aceeasi zona din creier ca si cocaina, si anume centrul placerii si al recompensei.

Si, acestea fiind spuse, va invitam la o portie zdravana de ras in timp ce urmariti acest video. Cele mai amuzante faze de la piscina, oamenii astia au comis-o:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata