Cele mai frumoase si destepte femei din zodiac – Langa ele te poti simti rege, sunt reginele zodiacului

Barbatii apreciaza femeile frumoase, insa iubesc femeile inteligente. Daca se intampla sa gaseasca o femeie si frumoasa si desteapta, se considera cel mai norocos barbat.

Iata sub ce influenta astrala sunt nascute cele mai destepte femei:

1. Sagetator

Si desteapta, si foarte amuzanta si frumoasa. Asa este nativa din Sagetator. A inzestrat-o Mama Natura cu o inteligenta de invidiat, cu un spirit de observatie extrem de fin. Are o multime de idei bune si reuseste sa gaseasca solutii acolo unde totul pare imposibil.

E foarte ambitioasa si nu renunta niciodata la ceea ce isi propune. Vede intotdeauna dincolo de situatia in sine si stabileste o alta perspectiva a lucrurilor, mult mai apropiata de ceea ce urmeaza sa se intample. Cu alte cuvinte, este o vizionara.

Unele dintre cele mai senzuale femei ale zodiacului,carismatice si senzuale sunt reprezentantele zodiei Sagetatorului. Au un corp de invidiat,caci se numara printre reprezentantele zodiacului care adora sa faca sport.

2. Capricorn

Iscusinta femeii Capricorn vine din echilibrul sau, din studiul continuu si din ambitie. E insetata de cunoastere, motiv pentru care isi contureaza o cultura generala bogata.

Isi doreste mereu sa se dezvolte personal si profesional, isi fixeaza obiective si nu se lasa pana nu le atinge. Stie foarte bine sa isi scoata in evidenta calitatile, atat pe cele intelectuale, cat si pe cele fizice. De aceea, va fi o adevarata placere sa o ai prin preajma. E una dintre cele mai admirate femei.

Au stil si sunt foarte elegante,asa ca rar le vezi imbracate in haine sport. Atrage prin atitudine,ii place sa fie curtata si sa isi puna in valoaare calitatile.

3. Pesti

Femeia din zodia Pesti este intruchiparea intelepciunii. E ca o zeita. E delicata, frumoasa si feminina, dar in acelasi timp emana un grad sporit de inteligenta, o istetime peste medie.

Nativa reuseste sa observe lucruri pe care altii nu le vad si chiar are o inclinatie spre filosofie. Mintea ei ascutita si profunda o ajuta sa depaseasca multe provocari ale vietii. Desi uneori pare ca este doborata, ea se ridica si mai puternica, reusind sa ii traga in sus si pe cei din jurul sau.

Au o timiditate innascuta,ceea ce le face si foarte frumoase. Au un aspect fizic foarte frumos si sunt foarte elegante.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata