Cele mai tari scandaluri necenzurate care s-au dat pe post:) Regretatul Corneliu Vadim Tudor, replici savuroase:

Nu trece ora fara ca macar o persoana sa nu-i aprinda o lumanare si sa-i vorbeasca tribunului. Locul in care Corneliu Vadim Tudor isi doarme somnul de veci tinde sa devina loc de pelerinaj. De cateva zile incoace, mormantul lui Corneliu Vadim Tudor este vizitat zi de zi de sute de oameni. Toti vor sa-i aprinda o lumanare la capatai, sa se roage pentru sufletul lui, dar mai ales sa citeasca versurile ultimei sale poezii, in care tribunul isi prevestea sfarsitul.

Sotia si fetele lui Corneliu Vadim Tudor vin aproape in fiecare zi la mormant. Se aseaza pe o bancuta si se reculeg si pare ca le este greu sa treaca peste ziua cea mai neagra din viata lor. Cimitirul Ghencea civil, care pana mai ieri era cunoscut pentru ca in el isi duc somnul de veci sotii Ceausescu, devine din zi in zi tot mai interesant pentru cei care pasesc pe aleile sale.

Acum, din ce in ce mai multi oameni vin la mormantul lui Corneliu Vadim Tudor si la cel al tatalui Elenei Udrea. De altfel, locul de veci al familiei Udrea a fost vandalizat in ziua inmormantarii lui Corneliu Vadim Tudor de oamenii care au calcat pe morminte si cruci, doar ca sa il vada pentru ultima oara pe tribun.

sursa

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata