Chelnerita s-a enervat la culme cand un client a trecut pe langa ea si a facut un gest interzis. Ce i-a făcut bărbatului în următoarele secunde, nu s-a mai auzit:

Chelnerita are 21 de ani si a reactionat in mod violent fata de unul dintre clientii sai.

Emelia Holden se afla in timpul orelor de munca, intr-un restaurant cu specific italian din orasul Savannah, in Georgia. Chelnerita a avut parte insa de un moment neplacut, din partea unui barbat, care a trecut pe langa ea.

Camerele de supraveghere din local au suprins intregul moment, cand tanara l-a pus la pamant pe clientul sau cu doar cateva miscari, pentru ca s-a simtit atacata. Filmuletul a devenit viral dupa cateva zile, fiind publicat si pe retelele sociale.

Multi au felicitat-o pe chelnerita din Georgia pentru atitudinea sa, pe cand altii i-au condamnat pe nedrept comportamentul. Totul mai ales pentru ca incidentul s-a petrecut intr-un restaurant, cand tanara femeie muncea.

Pe inregistrare se poate vedea cum barbatul trece pe langa Emelia Holden, care isi vedea de treaba, si o prinde de posterior. Deranjata de o asemenea atingere interzisa, ea reactioneaza rapid si il pune la pamant pe clientul mult prea indraznet.

„Am facut doar ceea ce am simtit ca e mai bine pentru mine. L-am pus pe tip la pamant si dupa mi-am rugat colegii sa sune la Politie”, a povestit chelnerita. Barbatul a fost ulterior identificat ca fiind Ryan Cherwinski, tata a doi copii, si care se afla in acele momente la o intalnire cu iubita sa.

Desi la masa il astepta o alta femeie, clientul de 31 de ani a facut gesturi interzise fata de acea chelnerita. Cand s-a simtit trantit la pamant, acesta a avut parte de socul vietii sale, pentru ca nu se astepta la o asemenea reactie violenta.

„Indata ce politistii au vazut inregistrarile de pe camerele de securitate l-au arestat pe barbat. A stat in spatele gratiilor cateva zile, deci in opinia mea a primit ceea ce i se cuvenea”, a mai povestit Emelia Holden.

Clientul venise in acea pizzerie alaturi de iubita lui, cu care avea o relatie de 11 ani, dar si gemene nou-nascute. „Nici nu m-am gandit la ce fac, doar am reactionat. Nu stiu de ce am facut acele gesturi violente, niciodata nu m-am mai comportat asa. Tipul spunea ca voia doar sa ma dea la o parte din calea lui si m-a impins, dar si ca abia m-a atins”, a mai spus chelnerita furioasa.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata