Connect-r, declaratii despre divortul de Misha: „Nu mai aveam timp pentru noi”

Vestea divortului dintre Connect-R si Misha a luat prin surprindere pe toata lumea!

Cei doi pareau a forma cuplul perfect; cu toate acestea relatia lor nu a mers iar separarea a fost anuntata oficial de Connect-R in urma cu 5 zile.

Ceea ce este cu atat mai curios este faptul ca divortul dintre cei doi nu a avut loc acum; separarea s-a produs in urma cu un an si 3 saptamani, lucru confirmat chiar de artist!

De ce au ascuns ruperea relatiei atat de multa vreme? Potrivit apropiatilor celor doi, adevaratul motiv ar fi familia. Connect-R si Misha nu si-au dorit decat sa ii protejeze pe cei din jurul lor.

In plus, au traversat o perioada extrem de grea atunci cand fiica lor s-a imbolnavit si nu si-au dorit ca presiunea resimtita de ei si de fetita sa fie si mai mare decat era deja.

In ceea ce priveste motivul despartirii, Connect-r a dezvaluit ca “dragostea lor s-a transformat in dragostea pentru copil”, fapt care in loc sa ii apropie, din contra, i-a distantat si mai mult.

„Nu obisnuiesc sa impartasesc lucruri atat de intime cu nimeni, dar nici sa gasesc minciuni tot timpul nu pot. 1 an si 3 saptamani de cand am hotarat sa ramanem prietenii si parintii copilului nostru!

„Viata merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atat am avut de spus! Rog pe toata lumea inclusiv presa sa nu ne puna intrebari. Multumim anticipat!”, este anuntul facut de Connect-R pe contul lui de Instagram.

sursa: a1.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata