Connect-R i-a batut obrazul unei fane: „Nu ti-e rusine, femeie batrana?”

Connect-R a fost in atentia presei in ultima perioada datorita divortului. El si Misha au decis sa se desparta in urma cu un an, dar abia acum au anuntat acest lucru. Se pare ca motivul a fost faptul ca cei doi s-au concentrat pe problemele de sanatate ale cuplului si au neglijat relatia lor.

Este cunoscut pentru faptul ca nu intra in conflict cu lumea din jurul sau, dar de cand si-a anuntat divortul, are din ce in ce mai multi fani care il critica pentru decizia luata. Lucru total gresit, spune Connect-R, pentru ca nimeni nu stie ce se intampla cu adevarat in acea familie si de ce ajungi la separare.

Dupa anuntarea divortului dintre el si sotia sa, cantaretul a facut cateva schimbari: si-a pus fatete dentare, si-a ras barba, si-a schimbat stilul vestimentar. Acesta tine legatura cu fanii sai prin intermediul retelelor de socializare. Dar o poza incarcata de curand a stranit revolra uneia dintre fane, care i-a adresat cuvinte jignitoare:“Nu te supara de ce urmeaza sa zic… candva aratai a barbat! Candva cantai muzica… acum arati a ratat p****ficat si muzica e de R… In fine e treaba ta. Dar arati ca un lesinat!”

Nu a scapat nici fosta sa sotie de cristicile fanei: “Fosta mai are putin si isi pozeaza ,,zdarla,, ,,scoica,, sa atraga ,,, fan’s ihmmmm,,, !! Deci Romania actuala … C***** Sani si alte chestii pe care detinatoarele plastificate le detin la vedere cu tot poporul….eu ma intreb voi ce mai F****? pe bune cuvantul pudic sau romantic va aduc aminte de ceva ? Rusine.”

Reactia lui Connect-R a fost pe masura: “Nu se poate așa ceva… cum de nu mi-am dat seama… pfff cata dreptate aveti… voiam sa ma masculinizez un pic si sa te injur. Gen. Sa-mi bag p… in ma-ta… dar mi-am amintit ca sunt un domn si un copil prea bine crescut! Asa ca nu va mai spun nimic! Nu ti-e rusine, femeie batrana.”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata