Copii români adoptaţi în Australia, frate şi soră, îşi caută părinţii biologici: “Cele mai frumoase gânduri pentru meleagurile româneşti”

Doi tineri adoptaţi de o familie australiană încearcă să îşi găsească părinţii români şi lansează un apel de ajutor exact în ziua în care amândoi împlinesc 22 de ani.

Ei au fost adoptaţi la vârsta de 2 ani şi jumătate de o familie foarte iubitoare de australieni, aşa cum spun chiar cei doi tineri.

Cadou de ziua lor îşi doresc să-şi cunoască mama şi tatăl biologic
“Ne-am născut in localitatea VAMA, jud. SATU MARE, România. Am fost adoptați în Australia, la vârsta de 2 ani și jumătate, de o familie minunată și foarte iubitoare.

Numele nostru la naștere a fost BALOG GENA și fratele meu, BALOG KALMAN. Suntem în căutarea părinților noștri biologici, tata BALOG COLON și mama, LAKATOS ADELIA. Vă rugăm foarte mult să DISTRIBUIȚI și anunțul nostru, cu speranța de a ne găsi și cunoaște părinții biologici. Găsirea lor ne va aduce o imensă bucurie, mai ales în această zi, de ziua noastră, ziua în care copiii adoptați, simt mai mult ca niciodată dorința de a-și cunoaște originea și trecutul.

Suntem siguri că și familia noastră se gândesc astăzi la noi!! Sperăm să ajungem la ei cu acest anunț. Mulțumim tuturor care ne sunt alături și doresc a ne ajuta cu un prețios SHARE, dar și cu cele mai frumoase urări și gânduri de pe meleagurile noastre românești!!”, spun cei doi fraţi, pe Facebook.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata