Copiii sunt rugaţi să aleagă între cadoul mult visat versus unul pentru familie. Priviţi reacţia lor!

Pentru fiecare om, fie că acesta este adult sau copil, Crăciunul reprezintă sărbătoarea emoţiei supreme. Este acea perioadă din an în care ne dorim să fim mai buni şi să ne ajutăm semenii. Pentru câţiva copii din Metro Atlanta ce proveneau din familii defavorizate, acest Crăciun urma să fie unul cu totul special, datorită unor oameni minunaţi care s-au gândit la fericirea lor.

Peste 83% dintre copiii ce trăiesc în oraşul Atlanta, statul Georgia, au acasă o situaţie financiară foarte precară, neputând să îşi permită nici măcar achiziţionarea unui brad pe care să îl împodobească aşa cum şi-ar dori. Având în vedere că în ultimul timp prea mulţi oameni se concentrează pe ideea de a primi în schimbul celei de a oferi, UP TV, o televiziune din Statele Unite, a decis să supună pe câţiva dintre aceşti copii la încercarea vieţii lor.

Odată ajunşi în faţa camerelor de filmat, micuţii au fost întrebaţi ce şi-ar dori să primească de Crăciun. La scurt timp răspunsurile au început să curgă necontenit: un laptop, o căsuţă uriaşă pentru păpuşi, o cutie pentru trofee, un joc XBox şi multe alte obiecte la care aceşti puşti îşi permit doar să viseze. Dar asta nu e tot…

Următoarea întrebare a reporterului se referea la ce cred că ei că şi-ar dori mamele lor să primească în dar. Copiii au ştiut imediat ce le-ar bucura pe mămicile lor şi au ales diverse obiecte precum bijuterii, expresor de cafea, rochii şi multe altele. Emoţia pe care au resimţit-o în momentul în care în faţa lor au apărut cadourile mult visate a fost copleşitoare. Niciunul nu-şi mai încăpea în piele de bucurie pentru că atât ei cât şi mamele lor vor primi în acest an cadourile mult dorite.

Această bucurie s-a risipit repede însă pentru că puştii au trebuit apoi să facă cea mai dificilă alegere – fie optau pentru cadoul lor, fie renunţau la acesta pentru a le dărui mamelor o clipă de fericire. Alegerea lor este uimitoare! Toţi au decis să rămână cu cadoul pentru cele care le-au dat o casă în care să locuiască şi care i-au îngrijit mereu. Sinceritatea şi maturitatea acestor copii sunt debordante. Datorită situaţiei grele pe care o au, aceştia au înţeles că cea mai importantă este familia. Mândria care le-a cuprins pe aceste femei în momentul în care au realizat bunătatea copiilor lor este nepreţuită. Dacă aceşti copii pot renunţa la ceea ce îşi doresc cel mai mult de Crăciun, cu siguranţă la fel putem face şi noi!

Sursa: UPtv via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata