Corul participă la America’s Got Talent și ridică toată sala în picioare

Cine spune că un cor trebuie să presteze doar cu muzică gospel? La emisiunea America’s Got Talent, corul Angel City Chorale demonstrează că un cor poate cânta orice fel de cântec! Atunci când au apărut pentru prima dată la emisiune, corul a impresionat jurații prin numărul impresionant de mare de membri.

Aceștia cântă în formule între 140 și 160 de oameni! La prima lor audiție, aceștia au cântat melodia Africa de Toto și chiar a reușit să lase o impresie spectaculoasă în urmă. Au trecut mai departe, în etapa următoare, unde melodia Baby Yetu le-a câștigat butonul de aur de la invitatul de onoare din juriu, actrișa Olivia Munn.

Pentru cea dea- treia apariție a corului în emisiunea de talente americană, Angel City Chorale s-a întors cu una dintre cele mai puternice alegeri muzicale de până acum. Au ales melodia “This Is Me” din musicalul fenomen The Greatest Showman.

Prestația acestei etape a concursului a lăsat oamenii cu sufletul la gură. În timp ce melodia este cântată, de obicei, de o singură persoană, membri corului au reușit să scoată la suprafață un moment absolut spectaculos.

După ce au terminat de cântat, membri juriului au avut doar cuvinte de laudă la adresa lor, și au simțit nevoia să transmită multe păreri corului Angel City.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata