„Costică, dormi?”, varianta 2018 cu Mihai Bendeac si Anca Sigartau

Scheciurile gândite de Mihai Bendeac, în cadrul cărora au fost parodiate de-a lungul timpului numeroase personaje din media românească, au fost extrem de apreciate și, nu de puține ori, au devenit chiar virale pe internet. Unul dintre ele, poate cel mai cunoscut din istoria comediei, „Costică, dormi?”, varianta 2018.

Anca Sigartău şi Mihai Bendeac sunt protagoniştii scheciului „Costică, iar dormi?”, care este, de fapt, o continuare a mai vechiului „Costică, dormi?”. Sceneta fost descoperită de Mihai Bendeac printre schiţele regretatului umorist Dan Mihăescu şi i-a dat viaţă împreună cu Anca Sigartău.

„Exista un faimos scheci, «Costică, dormi?», pe care si tinerii îl cunosc, pe care liceenii îl spun la Balurile de boboci cu un succes garantat si care a dobândit, pe YouTube, o asemenea notorietate, încât are si o varianta cu veverite. Intr-o seara mohorata, insa, am gasit o comoara. Printre foile ingalbenite ale lui Nenea Dan, am gasit un scheci bătut la mașina, cu titlul «Costică, iar dormi?»”, a scris Bendeac pe Facebook.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata