„Crezi ca te vei casatori cand vei fi mare?” Raspunsul genial dat de aceasta fetita

Casatoria cu o persoana pe care o cunoastem de ani buni pare a fi situatia ideala pentru majoritatea dintre noi, insa nu si pentru aceasta fetita. Micuta are o parere total opusa despre ce presupune casnicia.

Intr-un material video publicat pe YouTube, o fetita este intrebata de tatal sau daca s-a indragostit de un baietel pe nume Oren. Din spusele micutei reiese ca pretendentul este destept, prietenos si dragut. Cu alte cuvinte, Oren pare a fi „o partida perfecta”, nu e asa?

Ei bine, fetita este de cu totul alta parere. Intrebata de tatal sau daca isi doreste sa se casatoreasca cu Oren atunci cand va creste mare, fetita a oferit un raspuns pe care putin il prevedeau. Cu o expresie simpatica pe fata, micuta este foarte sigura ca acest lucru este imposibil si are si un motiv bine intemeiat pentru care afirma acest lucru.

„Nu, de ce m-as casatori cu un prieten? Trebuie sa ne casatorim cu cine pe care nu il cunoastem. Nu te poti casatori cu un var, daca intelegi ce vreau sa spun? Prin urmare, nu te poti casatori cu un prieten”.

Modul in care micuta isi expune punctul de vedere este atat de simpatic, iar modul in care se exprima atat de amuzant, incat este imposibil sa nu razi atunci cand o asculti.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata