Cu 22 de ani în urmă a găsit un pui de urs rămas orfan… priviţi-l cum se comportă acum!

Wildlife Center Orphaned, un centru de reabilitare din Otisville, New York, ne oferă un filmuleţ emoţionant în care apar doi buni prieteni, un bărbat şi un urs într-o relaţie extraordinară şi mai puţin obişnuită.
Jim Kowalczik, un bărbat în vârstă de 59 de ani şi Jimbo, un urs impresionant ca talie în vârstă de 22 de ani, interacţionează într-un mod în care nimeni nu s-ar fi aşteptat.

Fiind crescut în acest loc de la cea mai fragedă vârstă, ursul a devenit atât de prietenos, încât îl îmbrăţişează şi îl alintă pe pe Jim cu o dragoste fără margini.

Nu se poate să nu fim înduioşaţi de aceste imagini emoţionante pe care rar le putem vedea. E uimitor cum instinctul feroce al unor animale poate fi transformat în atâta dragoste, sensibilitate şi blândeţe!
Fiind crescut în acest loc de la cea mai fragedă vârstă, ursul a devenit atât de prietenos, încât îl îmbrăţişează şi îl alintă pe pe Jim cu o dragoste fără margini.

Nu se poate să nu fim înduioşaţi de aceste imagini emoţionante pe care rar le putem vedea. E

uimitor cum instinctul feroce al unor animale poate fi transformat în atâta dragoste, sensibilitate şi blândeţe!
Ursul alături de alţi semeni de-ai lui crescuţi şi îngrijiţi aici de oameni care iubesc animalele

ajung să devină atât de prietenoşi cu oamenii, încât aceste animale nu se mai pot întoarce în libertate în mediul lor natural.

Jimbo este unul dintre cei 11 urşi care trăiesc pe o suprafaţă de 100 de acri în rezervaţia Wildlife Center Orphaned, la nord de New York City.

Jimbo şi ceilalţi urşi au fost aduşi de mici aici, având pe corp multe răni ceea ce le făcea imposibilă viaţa în sălbăticie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata