Cu ce s-a ales Rona Hartner după divorț. Fostul soț a plecat cu pretenții

Rona Harner și soțul ei Herve s-au separat după trei ani de relație, și doar un an și jumătate de la nuntă. La 49 de ani, Rona a decis că este timpul pentru o nouă etapă din viața ei și acum privește doar înainte.

Oficial, Rona și Herve vor semna actele de divorț pe 20 mai. Cum se întâmplă în orice căsnicie, după despărțire se face un partaj, iar soțul ei a avut câteva pretenții.

Cu ce s-a ales Rona după divorț
Rona Harner a declarat că și-a dorit să aibă un divorț amiabil, lipsit de orice formă de conflict și că a făcut un partaj corect. Vedeta a spus că ea este cea care va rămâne în casa în care au locuit împreună și că fostul ei soț i-a făcut o listă cu ce își dorește să plece din căsnicie.

Practic, Rona și Herve au aranjat totul înainte de a divorța propriu-zis la notar.

Am făcut un partaj corect. El a plecat cu tot ce vrut de la mine. I-am zis tot ce vrea să ia. Mi-a făcut o listă şi i-am dat tot ce vrut. Nu a ieşit deloc ceva oribil. Din fericire, a fost corect. Şi cu conturile ne-am aranjat. De aia ne-au trebuit două luni până să anunţam divorţul, ca să aranjăm totul, a declarat Rona Hartner la Prima TV.

În continuare artista vorbește în termeni laudativi la adresa celui cu care și-a petrecut ultimii ani. De altfel, Herve i-a fost alături la greu, în perioada în care Rona a primit un diagnostic crunt și a trecut prin câteva luni de chin.

În plan profesional, Rona promite surprize pentru fanii ei, pe canalul său de Youtube.

Sper să mă urmăriți pe canalul meu de Youtube. O să fac acolo niște filmări, testimoniale, o să ascultăm muzică, a spus Rona.

Artista a ținut să precizeze că a avut o relație frumoasă cu Herve, că a fost o dragoste cu năbădăi, care s-a încheiat cu un conflict și un divorț.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata