Cu ei, comedia romaneasca nu o sa moara niciodata! Jean Constantin si Dem Radulescu, impreuna intr-o sceneta memorabila!:)))))

Ne-au făcut să râdem! Şi, într-un final inevitabil, atunci când au plecat spre lumi mai bune, ne-au făcut să plângem. Sunt marii actori de comedie ai teatrului şi filmului românesc. Nume ca Jean Constantin, Dem Rădulescu sau Mişu Fotino vor fi pentru multă vreme asociate zâmbetului. Problema e că generaţia tânără e străină de moştenirea lor.

Jean Constantin a jucat în peste 80 de filme și nu a lipsit de la nici un Revelion. Ne-a părăsit la data de 26 mai 2010, la 82 de ani. Rolurile excepționale ale lui Jean Constantin au fost în „Toate pânzele sus”, seria ”Brigada Diverse” și în ”Nea Mărin miliardar”.

Marele actor a rămas numele ”de scenă”, deși Jean este numele de familie și nu prenumele. Marele actor a povestit de mai multe ori că provine dintr-o familie multietnică, cu șapte copii. ”Mama mea era grecoaică venită cu părinţii de la Salonic prin aproximativ 1880 şi se numea Caliopi Stavreg Zaharia”, a povestit Jean Constantin. ”Tatăl meu era român, Dumitru Jean, şi era conductor arhitect”, afirma actorul, susține Click.ro.

sursa

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata