Cum arată Alice Cavaleru, soția lui Vladimir Drăghia, în al treilea trimestru de sarcină

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia așteaptă al doilea copil, iar mămica nu evită să arate evoluția sarcinii și emoțiile prin care trec cei doi părinți.

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia s-au căsătorit în 2018 și de atunci viața a început să le surâdă. Cei doi au împreună o fetiță frumoasă, pe nume Zora, iar acum așteaptă cel de-al doilea copil.

Deși prima sarcină a fost ușoară și fără dificultăți, Alice Cavaleru a spus fanilor săi care o urmăresc pe rețelele de socializare că a avut parte de grețuri și nu s-a simțit prea bine. Cu toate acestea, Alice cotinuă să rămână pozitivă și să se bucure de toată perioada sarcinii.

„Eram în Thailanda când am aflat, mi-am făcut un test! (…) Mâncam numai mâncare thailandeză și după ce am aflat, cam la trei zile, s-au instalat grețurile și n-am mai putut să mănânc nimic. Am mâncat doar din meniul pentru copii! (…) A fost foarte diferit față de sarcina cu Zora. Primul trimestru mi-a fost greață nonstop, zi și noapte. Mâncam la 2 noaptea”, a declarat Alice.

Soția lui Vladimir Drăghia a postat câteva poze cu burtica la vedere pe contul personal de Instagram, unde le-a povestit internauților că nu e deranjata de efectele sarcinii precum șoldurile pufoase, gușa și alte schimbări.

Sursă foto: Alice Cavelru/Instagram

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata