Cum arata cele mai puternice femei din lume! Cu musculoasele astea nu ai vrea sa te pui:)))

În ultimii ani, mersul la sală a ajuns o obişnuinţă şi nu mai este privit ca un lucru deosebit. Din acest punct de vedere şi fetele au ajuns să concureze bărbaţii la muşchi.

Bărbaţii nu mai caută femei slabe ci au început să apreceieze un corp bine lucrat la sală. Cât de bine lucrat? Unele femei iau body-buildingul foarte în serios. Iata cele mai musculoase femei din lume!

Cele mai musculoase femei din lume: Iris Kyle

Iris Kyle are 44 de ani şi este americancă. Iris este cea mai de succes culturistă din lume, având în palmares 5 titluri consecutive de Ms Olympia, între anii 2006 şi 2010. Iris nu este femeia cu cel mai bine definit corp din lume ci este şi o adevărată celebritate în mediul online. Numele ei este cel mai căutat printre femeile cu muşchi.

Cele mai musculoase femei din lume: Chyna

Chyna are 48 de ani şi e născută în New York. Chyna este cu siguranţă cea mai cunoscută femeie cu muşchi din lume şi asta datorită faptului că în 1997 a luat decizia de a se alătura federaţiei internaţionale de Wrestling. Pe numele ei real Joan Marie Laurer, ea a pozat de două ori în Playboy şi a jucat în mai multe seriale de televiziune.

Cele mai musculoase femei din lume: Brigitta Brezovac

Brigitta Brezovac are 39 de ani şi vine din Slovenia. Cu toate că are un corp extrem de musculos, ea nu a avut rezultate spectaculoase în body-building. La Campionatele Mondiale din 2001 a prins doar locul 4, însă a câştigat competiţii precum IFBB Tampa Bay, Europa Battle of Champions şi a ieşit pe locul 10 la Ms Olympia.

sursa: www.wowbiz.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata