Cum arăta Valentina Pelinel în copilărie. Poză cu soția lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel este o femeie foarte cunoscută din România. Mamă a trei copii şi soţie pentru un bărbat destul de controversat.

Mai jos, în articol, vei găsi o poză cu Valentina Pelinel în copilărie. Acum are 40 de ani, o familie frumoasă şi o viaţă de femeie ce se dedica aproape în totalitate casei.

În urmă cu câţiva ani a născut pentru prima dată, un băieţel, pe nume Milan. Apoi le-a adus pe lume pe gemenele Rania şi Indira. Pentru a avea grijă de familie, a ales să se retragă din viaţa publică. Se ocupa acum îndeaproape de creşterea copiilor, împreună cu soţul ei, Cristi Borcea.

Copilăria Valentinei Pelinel
Puţină lume ştie însă ca Valentina Pelinel provine dintr-o familie modestă. S-a născut pe 8 decembrie 1980, în Bucureşti. Pe când avea doar 15 ani i-a murit tatăl, devenind principalul sprijin al mamei. Intrase la Liceul Sfântul Sava, din Bucureşti, dar greutăţile din familie au împiedicat-o să urmeze cursurile de acolo.

„Eu am fost un copil sărac, tatăl meu a murit când eu aveam o vârstă fragedă, aveam 15 ani. Câteva luni mai târziu, eu eram deja în toate ziarele și revistele. Câștigasem Top

Model România. Am rămas cu mama într-o perioadă foarte dificilă. Noi am mâncat ani la rând pâine cu unt, prăjită pe un reșou rupt. Zile la rând… și mămăligă. Dar nu-i nicio problemă pentru că asta m-a călit. Numai așa eu, astăzi, pot să apreciez banul”, a povestit ea, potrivit România TV.< Adolescenta frumoasă Primul iubit l-a avut la vârsta de 16 ani. Relaţia a durat în jur de 3 ani jumătate. Era o adolescentă simplă, cu haine sport, care încă nu descoperise podiumul şi machiajul profesional.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata