Cum face barbatul curatenie in casa:))) Dar stai numai sa il vezi cand trece la geamuri:

Cu cat un barbat casatorit aloca un timp mai mare sarcinilor menajere – precum curatenia, gatitul si mersul la cumparaturi -, cu atat acesta intretine mai putine raporturi sexuale, potrivit unui studiu.

In acelasi timp, barbatii casatoriti care isi consacra timpul liber mai mult intretinerii automobilului si gradinaritului au raporturi sexuale mai frecvente decat cei care aloca un timp mai mare sarcinilor menajere, afirma autorii acestui studiu, intitulat “Egalitarism, munci menajere si frecventa raporturilor sexuale intr-o casnicie”.

Concluziile autorilor sugereaza “importanta pe care o au rolurile traditionale alocate fiecaruia dintre cele doua sexe asupra frecventei raporturilor sexuale intr-o casnicie heterosexuala”.

Potrivit lui Sabino Kornrich, cercetator la Institutul Juan March din Madrid, coordonatorul studiului, “cuplurile in care barbatii participa mai mult la sarcinile traditional alocate femeilor au parte de un numar mai mic de raporturi sexuale”.

“In aceeasi maniera, cuplurile in care barbatul participa mai mult la sarcinile considerate in mod traditional ca fiind masculine – gradinarit, plata facturilor, intretinerea automobilului – au raporturi sexuale mai frecvente”, cu o medie de circa 5 ori pe luna.

Acum priviti-l pe acest sot cum face el curatenie in absenta sotiei. Mi-a facut ziua mai buna:

sursa

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata