Cum plânge un câine abandonat de stăpâni

EMOŢIONANT! Un câine plânge în hohote, după ce stăpânii l-au abandonat! Povestea lui a impresionat milioane de oameni

Loiali și devotați stăpânilor, suferința câinilor este mare atunci când sunt abandonați. AJ este unul dintre miile de câini abandonați în fiecare an.

AJ a fost părăsit de stăpân la un adăpost pentru animale. Povestea lui AJ a impresionat milioane de oameni, iar lacrimile lui au stârnit compasiunea angajaților de la centru care au decis să-i filmeze reacția.

Videoclipul care a devenit viral pe rețelele de socializare l-a ajutat pe patruped să-și găsească un nou stăpân, scrie digi24.ro.

Odată ce luăm decizia de a creşte un animal de companie, trebuie să ne asumăm întreaga responsabilitate. Din păcate, însă, devotamentul şi iubirea pe care aceste suflete ni le oferă nu sunt întotdeauna recompensate pe măsură.

Prinşi în vâltoarea vieții de zi cu zi, îi ignorăm, petrec foarte multe ore singuri, ajungând în punctul în care ne dăm seama că am greşit când ne-am asumat responsibilitatea pentru viaţa unui suflet nevinovat, care are nevoie de atenţie şi afecţiune.

Acesta este şi cazul lui AJ, care a fost abandonat de stăpânul său într-un adăpost pentru animale. Bietul animal habar nu avut de ce, dintr-o dată, a trebuit să se mute din căsuţa lui şi să trăiască fără cel pe care îl iubea necondiţionat.

Iar efectul acestui abandon a venit imediat. Extrem de stresat de ce se întâmplă în jurul lui şi speriat, câinele plânge, tremură şi scânceşte încontinuu.

El a fost filmat cum plânge în hohote, după ce stăpânii l-au abandonat la un adăpost pentru animale. Suferința și lacrimile patrupedului au impresionat lumea intreaga.

Dacă cineva se mai îndoia că animalele nu au sentimente, că „nu ştiu ele”, ei bine iată dovada. Lacrimi şi scâncete care îţi rup sufletul.

O multime de caini abandonati ajung in adaposturi si sa nu aiba parte de dragostea unui camin din cauza faptului ca pur si simplu sunt abandonati pe strada de catre stapanii lor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata