Cum recunosti o femeie buna de luat de sotie

Când întâlnesc o femeie care îi fascinează, bărbaţii pornesc instinctiv la „atac”. Vor să o cucerească și, după ce au reușit, se gândesc să facă pasul cel mare. Totuși, nu sunt siguri niciodată și se întreabă dacă au făcut alegerea cea mai bună. Click! vine în ajutorul bărbaților cu această listă care cuprinde zece indicii.

Perechea perfectă este greu de găsit. Este posibil să o cauţi ani la rând și, când crezi că ai întâlnit-o, să mai ai unele dubii. Cum își poate da seama un bărbat dacă iubita lui este aleasa? Ca să răspundă la această întrebare, niște psihologi citați de Huffington Post au întocmit o listă cu indicii care conturează portretul femeii perfecte în rol de soţie.

Este prietenoasă cu toată lumea. O femeie pe care o place toată lumea este greu de găsit, însă o persoană care ştie să se facă plăcută există cu siguranţă. Atunci când vei găsi o femeie care zâmbeşte tuturor prietenos, vezi cum faci să nu o ratezi, pentru că alături de ea nu poţi sta niciodată supărat.

Te face să zâmbeşti. Fie că sunteți într-un parc pe o băncuţă, fie într-un mall ea te face fericit şi asta este tot ce contează. Dacă într-adevăr o placi, vei râde şi dacă va spune o prostie, nu pentru că vrei tu, ci pentru că există chimie între voi. Te vei simți întotdeauna confortabil să îţi exprimi gândurile şi sentimentele faţă de ea. Comunicarea este cea mai uşoară metodă prin care îţi poţi da seama dacă vă potriviţi.

Vezi un viitor alături de ea. Viața ta este mai bună de când o ai prin preajmă. Este o persoană cu care vei putea începe un nou capitol, viaţa de familie. Îţi poţi imagina o familie alături de ea, deoarece ştii că va fi o soţie bună. Dacă este aşa, atunci nu ezita să-i pui inelul pe deget.

Simţi nevoia să o vezi foarte des. Pur și simplu vrei să fii cu ea. Ai auzit poveşti de la prietenii tăi care preferă mai tot timpul să fie singuri decât cu iubitele lor. Nu îţi fie teamă! Ei sunt genul care preferă să mai burlăcească puţin. Dacă tu eşti cuprins de dorinţa de a fi lângă ea tot timpul, atunci nu ezita. Este posibil să îţi doreşti să fii cu ea la fel de mult cât îşi doreşte şi ea să fie cu tine.

Crede că ești sexy mereu. S-ar putea să porţi în momentul în care o vezi pantaloni scurți de sport sau costum cu cravată neagră. Dacă pentru ea eşti cel mai frumos bărbat asta este tot ce contează. Nu exagera mereu cu aranjatul. Cine te iubetșe cu adevărat te place pentru ceea ce eşti, nu pentru ceea ce devii după ce stai o oră în fața oglinzii.

Ai încredere în ea. Îţi este loială. Știi că pe iubita ta te poţi baza oricând. Ea nu te-ar înșela, pentru că te iubește prea mult. Ai această încredere datorită faptului că ea te-a inclus în viaţa ei privată. E acolo oricând ai nevoie de ea și asta ar trebui să te facă să îţi dai seama că e fata ideală pentru tine.

Crezi că e fierbinte şi sexy. Iubita ta ar putea fi îmbrăcată din cap până în picioare astfel încât doar ochii să îi poţi vedea şi tot ar fi îndeajuns să spui „Mamă… ce frumuseţe!”. Ştii că eşti atât de norocos, datorită faptului că ai alături o fată provocatoare, care ştie să te incite.

Te susţine în tot ce faci. Eşti conştient că orice a-i face, ea va fi alături de tine. Este acolo alături tine şi la bune, şi la rele. Atunci când vei avea nevoie de o vorbă bună, sprijin moral sau, de ce nu, chiar de sprijin financiar, nu va ezita să te ajute.

Toată lumea o place. Toată lumea o place pentru că e minunată. E ușor să vorbești cu ea. E prietenoasă și frumoasă. Are o inimă atât de mare încât şi un om al străzii şi-ar dori să-i fie prieten. Este întotdeauna acolo pentru a-şi ajuta prietenii şi este o bună ascultătore. Oriunde o vezi este înconjurată de persoane care îi zâmbesc şi nu ezită să o ajute atunci când ea este cea care are nevoie de ajutor.

Îţi permite spaţiul personal. O femeie adevărată ştie să ofere spaţiu atunci când ştie că partenerul de viaţă are nevoie. Ea nu te sufocă niciodată. Îţi permite să faci întotdeauna tot ce îţi doreşti, atâta timp cât nu o neglijezi.

sursa

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata