Cum să găsești sensul vieții în 7 zile

Dacă în fiecare zi faci ceea ce nu îți place, ești nemulțumit și nefericit, înseamnă că îți trăiești viața în zadar. Vrei să găsești un sens și să fii satisfăcut în fiecare zi? Să te trezești dimineața provocat să descoperi o nouă zi și să adormi cu o oboseală plăcută pentru că ai creat ceva frumos?

Citește articolul de mai jos, iar viața ta va continua frumos.

7 zile pentru o nouă viață
Imaginează-ți că ți-a rămas doar 7 zile de trăit. Nu ai scăpare. 7 zile – și atât, pleci de lângă toți cei dragi ție.

Scrie 7 lucruri pe care le-ai face în această situație. Cu toate resursele și timpul pe care le ai acum, în realitate. Nu-ți imagina călătorii pe Marte sau miliarde de dolari donate copiilor săraci.

Uită de muncă, datorii și responsabilități. Scoate din listă proiectele eșuate și dorințele ratate. Pur și simplu scrie ceea ce într-adevăr ai dori să faci – ceea ce stă în adâncul inimii tale și te face să mârâi de plăcere.

Și ce va fi mai departe?
Poți începe de luni, poți începe chiar de mâine. Scopul tău – să trăiești această „ultimă săptămână” chiar acum. În fiecare zi realizează câte un punct din lista ta.

Crede-mă, această săptămâna va fi plină de sens și armonie pentru tine. Vei înțelege ce este important pentru tine și încotro să mergi mai departe. Pentru că Dumnezeu nu te-a creat pur și simplu, ai o anumită misiune și o valoare. Ele se ascund în acțiunile și dorințele tale.

Trăiește! Acționează! Și fii fericită!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata