Cum se asaza hartia igienica pe suport

Nu o singura data te-ai certat cu partenerul tau din cauza hartiei igienice, mai ales daca a uitat sa o aseze pe suport si ti-a lasat tie tubul sa te ocupi de el.

O alta discutie aprinsa intre parteneri si membrii familii care are loc adesea in casa este legata de modul in care trebuie asezata hartia igienica pe suport.In timp ce unii sustin ca hartia igienica se asaza cu partea de care tragi in spate, altii sustin ca, de fapt, aceasta se pune cu hartia in fata.

Ca sa ne dam seama cum este corect, am ajuns chiar la inventatorul rolei de hartie igienica.Atunci cand a fost inventata hartia igienica si a fost prezentat patentul, Seth Wheeler a demonstrat prin mai multe imagini ca hartia igienica se asaza cu hartia in fata, pentru a trage mai usor de ea.

Adevaratii inventatori ai hartiei igienice moderne, fratii Scott, au refuzat sa spuna cuiva cu ce se ocupa, insa produsul lor a avut mult succes si a fost imediat utilizat de catre persoanele bogate. Lor le-a venit pentru prima data ideea de a infasura hartia igienica pe un cilindru, care pe atunci nu era gaurit. Dar mai tarziu s-au gandit si la asta.

In anii 1880, cineva si-a dat seama ca prin cilindrul gol al hartiei igienice s-ar putea introduce un soi de suport, care sa faca folosirea mai comoda, asa ca a devenit imediat populara aceasta hartie igienica.In anii ’40 s-a inventat hartia din doua straturi. Cei mai mari consumatori de hartie igienica sunt americanii. Acestia consuma in fiecare an, pe cap de locuitor, 22 de kilograme.

Vechii greci foloseau pentru igiena personala pietre ori bucati de lut, iar romanii se laudau ca folosesc bureti de mare. În alte zone ale lumii, zapada, muschii de pe copaci, foile de porumb si cartile au fost de mare ajutor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata