Cum se lasa alintata aceasta blonda de un tigru bengalez

Aceasta femeie din Florida are o relatie speciala cu animalul sau de companie, un tigru bengalez superb. Oricat ar parea de naucitoare aceasta situatie, legatura afectiva dintre cei doi este una foarte profunda: femeia a crescut tigrul de cand acesta era un pui. I-a oferit un adapost in gradina sa, iar acum, la maturitate, tigrul isi arata recunostinta fata de stapana sa. Imaginile desi te pot speria la prima vedere, sunt dovada vie a relatiei speciale care se poate dezvolta intre om si animal, fie el si un tigru bengalez.

Tigrul bengalez (Panthera tigris tigris) este subspecia de tigru cea mai cunoscuta.

Habitatul acestora se gaseste pe subcontinentul indian, in special in regiunea Bengal, dar poate fi gasit si in nordul Indiei si Nepal. Tigrul bengalez este animalul national al Indiei si Bangladeshului.

Tigrul bengalez este subspecia de tigru cu populatia cea mai numeroasa, estimata la 1500-2000 de indivizi in India, 440 in Bangladesh, 120–230 in Nepal si aproximativ 80 in Bhutan. Din 2010, tigrul bengalez a fost clasificat ca specie pe cale de disparitie de catre IUCN. Populatia totala este estimata la mai putin de 2500 de exemplare, cu o tendinta de scadere.

Tigrii sunt cele mai mari “pisici” din familia felinelor. Cei mai multi (aprox. 80% din populatie) sunt tigrii de Bengal.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata