CUTREMURĂTOR: familia fetiței de 13 ani a aflat că e însărcinată în 8 luni, dar ce i-au făcut e îngrozitor

Cazul care urmează a șocat Statele Unite. O tragedie cumplită s-a petrecut în viața și în familia unei fete de 13 ani. Tânăra a dezvăluit familiei că este însărcinată în 8 luni la o vârstă atât de fragedă, dar din această cauză propria ei familie a început să o tortureze fără milă.

Adulților nemiloși le-a fost prea frică de problemele pe care le vor avea cu autoritățile, așa încât au decis ei pentru cea mică faptul că ea trebuie să avorteze.

Prima dată au obligat-o cu sălbăticie să ia pastile pentru a scăpa de sarcina de care ei nu o doreau. După ce au observat că acest lucru rămâne în continuare fără rezultate, ei au decis să înceapă să o abuzeze fizic.

Se pare că, traumatizată, fata de 13 ani le-a povestit oamenilor legii modul în care a fost abuzată de propria familie: a fost pusă la pământ și ținută de mâini și de picioare în timp ce unul dintre adulții care ar fi trebuit, din contră, să fie responsabili și să aibă grijă de ea, o PRESA repetat și cu brutalitate pe abdomen.

Pentru ca vecinii să nu îi audă urletele disperate, gura i-a fost acoperită fetei cu o pernă. În cele din urmă agresorii au avut motive să fie fericiți deoarece își atinseseră scopul, adolescenta a născut forțat un făt mort.

În urma anchetei care a fost deschisă în acest caz au fost reținuți 5 suspecți care riscă ani grei de închisoare în cazul în care dovezile vor arăta că sunt vinovați.

 

SURSA

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata