Dacă vă este frică de lifturi, bucuraţi-vă că nu aţi dat peste unul ca acesta până acum!

Teama de a sta într-un spaţiu închis cum ar fi un lift este adeseori inevitabilă. Însă dacă atunci când trebuie să urcăm cu liftul avem prilejul să trăim o experienţă ca cea din imagini, cu siguranţă se vor gândi de două ori înainte de a păşi în liftul cu pricina.

Farsa trăită la propriu de mai multe persoane care au intrat în cabina unui lift aparent banal le-a dat mari emoţii tuturor. Cei care au pus la cale această glumă au montat într-un lift obişnuit cu vedere la stradă 4 ecrane LCD pe care se derulau imagini cât mai apropiate de realitate.

Pentru mai multe efecte acustice şi vizuale echipa montase un ventilator, luminile se stingeau automat ca în urma unui scurt circuit apoi se aprindeau ca prin farmec şi toate acestea pe fondul unor zdruncinături puternice. La început pe ecran este afişată imaginea normală cu clădirea din apropierea celei în care este amplasat liftul.

Pe măsură ce liftul urcă, persoanele aflate în interior au parte de o surpriză înspăimântătoare. Imaginea de pe display se schimbă dintr-una normală într-una care înfăţişează o adevărată catastrofă. Dacă ar fi să ne luăm după imaginile afişate pe ecran, clădirea de alături pare să explodeze şi să se prăbuşească instantaneu.

Toţi cei care au fost surprinşi de această farsă nu vor uita prea uşor teama că ceva tragic avea să li se întâmple, însă în momentul în care liftul „s-a oprit” bucuria a fost imensă. Zâmbetul a apărut iarăşi pe chipurile lor, fiind aplaudaţi de toată echipa care pusese la cale această farsă inedită.

Sursa: LG UK via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata