Dansul îndrăzneț al acestor fetițe a făcut jurații să zâmbească

Jurații consurcursului de talente Britain’s Got Talent au văzut aproape tot ce era de văzut – aproape tot. Tocmai de aceea dacă un concurent are ceva de pus pe masă, ar trebui să fie original, surprinzător sau, efectiv, extraordinar.

Orice moment care nu se încadrează în acest aspect va fi scos din discuție. Trebuie să fii memorabili dacă alegi să participi la acest gen de emisiune, trebuie să ieși în evidență față de ceilalți concurenți. Toate modurile prin care te poți separa de ceilalți îți poate asigura drumul către succes!

Tocmai acest lucru a făcut și trupa micuțelor fete QT. Acestea au apărut pe scenă într-un anumit fel, dar apoi fac o mișcare surprinzătoare care încântă pe toată lumea.

Ceea ce vezi la început nu este ceea ce vei primi de la micuța grupare și, slavă Domnului, pentru că tocmai această surpriză le-a adus patru răspunsuri pozitive din partea juraților – inclusiv multe zâmbete din partea juratului Simon care la început nu a fost atât de impresionat.

Jurații sunt pregătiți și așteaptă ca aceste 14 fetișe cu vârste curpinse între șase și zece ani să își prezinte momentul. Acestea intră pe scenă și vorbesc la unison cu micile lor voci.
„Bună! Noi suntem trupa QT!”
Una dintre jurate, Alesha, întreabă trupa ce ar face cu banii dacă ar câștiga marele premiu, iar una dintre ele răspunde: „am merge într-o vacanță fără mamele și tații noștri!” Bineînțeles, toată lumea a pufnit în râs la auzul acestor cuvinte, dar fetele sunt serioase și au și un as în mânecă.

Îmbrăcate din cap până în picioare în paiete roz, cu fundițe roz în păr, trupa de dans începe coregrafia și face niște pași banali pe melodia din 1965 a lui Millie Small, “My Boy Lollipop”. Imediat, speranța din privirea juratului Simon dispare imediat.

Acesta pare plictisit, total dezinteresat, aproape că își dă ochii peste cap la vederea momentului simplu al fetelor. Este clar că s-a plictisit foarte tare. Această reacție este des așteptată de la criticul aspru, totuși – are nevoie de mai multă implicare de la concurenți pentru a fi impresionat.

Ceea ce au făcut fetele în primele secunde ale coregrafiei nu s-a ridicat deloc la așteptările lui Simon, dar nici a celorlalți jurați. Totuși, exact în momentul în care lucrurile încep să pară din ce în ce mai simple și plictisitoare, muzica se schimbă. Fetele se întorc cu spatele la scenă și mășcările lor de dans drăguțe se schimbă imediat.

Acestea își schimbă hainele și, o dată cu ele, întreaga atitudine și întreg momentul, prezentând ceva mult mai surprinzător. Tocmai această schimbare de ținută le transformă și coregrafia care devine mult mai îndrăzneață și mai interesantă.

Fetele încep să danseze pe melodia lui Willow Smith, Whip my hair și chiar că fac asta! Mișcările lor de dans sunt în perfect sincron, acestea fac roata și alte sărituri destul de avansate pentru vârsta lor, dar ceea ce impresionează cel mai tare este atitudinea lor plină de încredere!

Această schimbare a avut un mare efect, în special asupra lui Simon care a zâmbit pe parcursul întregului dans!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata